Baby Pia met haar ouders Ellen en Tim.
Volledig scherm
Baby Pia met haar ouders Ellen en Tim. © Photo News

Ruim 970.000 sms’jes en meer dan 1,9 miljoen euro: geld om baby Pia te redden is binnen!

De 1,9 miljoen euro die de negen maanden oude baby Pia uit Wilrijk nodig heeft voor het levensreddend medicijn Zolgensma, is binnen. Inmiddels zijn al 972.000 sms'jes voor Pia verstuurd, ruim 20.000 sms’en boven het gestelde doel van #teampia. Vorige acties van #teampia brachten al zowat 100.000 euro in het laatje. Dit artikel wordt continu geüpdatet met de laatste cijfers.

1252 reacties

 • Monique Hermans

  3 jaar geleden
  Wat gebeurt er met de som die overblijft?
 • Gwendoline Van Meerhaeghe

  4 jaar geleden
  Ik vind het wat vreemd om te lezen dat ze het misschien in Portugal of Frankrijk kunnen laten doen en het daar terugbetaald wordt. Er staat ook dat ze dat nog moeten uitzoeken. Moest het over mijn kind gaan dan zou ik dat al lang opgezocht hebben. En als ze het daar kunnen laten doen waar gaat dan het geld naar toe? 1,9 miljoen is wel heel veel geld.
 • andrea van opstal

  4 jaar geleden
  en nu mensen die die smsjes stuurden ga naar brussel, eis het ontslag van de block en eis een regering die er voor de mensen is en niet voor de centen. laat dit een keerpunt zijn in deze graaiers politiek en niet alleen een heel hartverwarmende actie die één kindje red maar dat dit voor iedereen kan.er is genoeg voor iedereen als het juist verdeeld word.
 • Cecarine De Smet

  4 jaar geleden
  Diane De Wit@misschien eens goed lezen....den overschot gaat naar de andere kindjes, eerst nog al het nodige voor hun kindje aanschaffen. Het is van hogerop dat het moet komen!!!!
 • Nordinn Allouch

  4 jaar geleden
  Ale ze 1.9 miljoen voor 1 kind vind het spijtig dat ze de ziekte heeft maar gwn schandalig om 1.9 miljoen nodig te hebben om haar een deftig leven te geven.
 1. PORTRET. Baron Nicolas Ullens had alles om het te maken in het leven, maar zit nu in de cel voor moord op zijn stiefmoeder
  PREMIUM

  PORTRET. Baron Nicolas Ullens had alles om het te maken in het leven, maar zit nu in de cel voor moord op zijn stiefmoe­der

  “Een intelligente man die vaak heel straffe informatie leek te hebben, maar waar na onderzoek helaas niets of weinig van overbleef.” Zo omschrijven ex-collega’s van de Staatsveiligheid Nicolas Ullens de Schooten (57), de edelman die vandaag de moord op zijn stiefmoeder, barones Myriam ‘Mimi’ Lechien, bekende. Een portret van een man die alles had om het te maken in het leven, maar nu in de cel zit op beschuldiging van moord.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Gesjoemel met duurste medicijn ter wereld: ouders doodzieke baby Pia hebben opnieuw hoop

  Gesjoemel met duurste medicijn ter wereld: ouders doodzieke baby Pia hebben opnieuw hoop

  Het Zwitserse farmabedrijf Novartis heeft gesjoemeld om het duurste medicijn ter wereld goed te laten keuren. Baby Pia (8 maanden) en haar ouders hopen nu dat het bedrijf zijn imago wil redden door het middel goedkoper aan te bieden. “En misschien komt er een nieuwe studie waar onze dochter aan kan deelnemen. Anders hebben we nog iets meer dan een jaar om 1,9 miljoen euro bijeen te rapen”, zegt mama Ellen De Meyer uit Wilrijk.
 2. Moeder van Pia: “Ze zal nooit volledig genezen, maar wel een volwaardig leven kunnen leiden”

  Moeder van Pia: “Ze zal nooit volledig genezen, maar wel een volwaardig leven kunnen leiden”

  Ellen De Meyer, de mama van Pia, is overweldigd door de honderdduizenden sms’en die al gestuurd zijn voor haar dochtertje. “Ongelofelijk hoeveel mensen ons steunen. Fantastisch. Ik denk dat we eindelijk durven zeggen: ‘dit moet lukken’”, vertelt ze in VTM NIEUWS. Toch zal Pia niet genezen zijn als ze het broodnodige spuitje ook daadwerkelijk krijgt. “Dat wil ik toch duidelijk zeggen tegen de mensen: het is een ziekte die in haar lichaam zal blijven, maar ze zal wel een relatief comfortabel leven kunnen leiden.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.