Emmanuelle Praet
Volledig scherm
Emmanuelle Praet © RTL

RTL stopt samenwerking met omstreden Emmanuelle Praet

Gele hesjesDe directie van RTL Belgium heeft beslist om de samenwerking met Emmanuelle Praet stop te zetten. Dat heeft ze aangekondigd in een mededeling. De beslissing volgt nadat de opiniemaakster zogenaamde "buitensporige uitspraken” had gedaan in het televisieprogramma ‘C'est pas tous les jours dimanche’. 

43 reacties

 • Eric Grosemans

  2 jaar geleden
  Moesten die niet politiek neutraal zijn? Als bij de vrt een presentator een rechtse partij zo moest behandelen, zou die riskeren gelyncht te worden door de rechtse meute.
 • philippe Vertongen

  2 jaar geleden
  De waalse dictatuur heeft zich reeds in de privé zender RTL genesteld. Waar is de vrije meningsuiting? De journalistiek nu ook aan banden leggen, schandalig. Laat ons allemaal RTL boycotten
 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  2 jaar geleden
  Vrije meningsuiting overal ter wereld maar niet on belgie
 • Lode Lemmens

  2 jaar geleden
  Weer een slachtoffer gevallen door die linkse politieke correctheid, bye bye democratie.
 • Haverbeke Vincent

  2 jaar geleden
  Alleszins wordt je hier in het laatste nieuws als commentaar gevende lezer uitgesloten. Ik schrijf dit, ondanks het feit dat ik pertinent weet dat ik niet afgedrukt word "wegens mijn opinie"
 1. Grote politiemacht om relschoppers in Kortrijk van antwoord te dienen: “Vecht tegen het virus in plaats van op straat”
  Kortrijk

  Grote politie­macht om relschop­pers in Kortrijk van antwoord te dienen: “Vecht tegen het virus in plaats van op straat”

  De politie neemt de oproepen om komend weekend te komen rellen in Kortrijk bijzonder ernstig. De politiezone Vlas doet beroep op versterking van andere politiezones en de federale politie om de relschoppers snel van antwoord te kunnen dienen. “Corona is hier de vijand. Vecht tegen het virus in plaats van op straat”, zegt burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester). Er zal mogelijk al vanaf vrijdagavond heibel zijn in het centrum.
 2. Molenberghs: “Niemand durft uit te sluiten dat nieuwe lockdown nodig is, maar we proberen er alles aan te doen dat het niet zover hoeft te komen”
  Play
  169

  Molen­berghs: “Niemand durft uit te sluiten dat nieuwe lockdown nodig is”

  Als we niets doen, zullen de besmettingen met de Britse variant in ons land snel en hoog oplopen. Daarvoor waarschuwt professor biostatistiek Geert Molenberghs bij HLN LIVE in reactie op het zorgwekkende nieuwe rapport over de verspreiding van de besmettelijkere variant in België. Volgens Molenberghs moeten er extra maatregelen komen om in tegenoffensief te gaan. “Niemand durft uit te sluiten dat een nieuwe lockdown nodig is”, laat hij zich ontvallen. “Maar we proberen er alles aan te doen dat het niet zover hoeft te komen.”
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten