Dries Van Langenhove en Tom Van Grieken
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Van Langenhove en Tom Van Grieken © REUTERS

Rommelt het in de onderbuik van de Vlaamse Beweging? Waarom Tom van Grieken zo lang zwijgt wanneer Dries Van Langenhove spreekt

PolitiekNadat Kamerlid Dries Van Langenhove (VB) tweets lanceerde over stedelijke experimenten met enkel nog etnische Vlamingen, kostte het partijvoorzitter Tom Van Grieken (VB) welgeteld 30 uur om zijn parlementslid terug te fluiten. “Binnen het Vlaams Belang zit men toch verveeld met de hele episode. Niet iedereen is even opgezet met de communicatiestijl van Van Langenhove.” Dit is wat er momenteel leeft binnen de Vlaamse Beweging.

34 reacties

 • Frank Wagemans

  1 maand geleden
  wel een mooi voorbeeld van stilzwijgend toestemmen ...
 • Mark Vervoort

  1 maand geleden
  Wat een verdorven groep. De aanhangers van deze "politieke partij" zijn gewoon het type mensen die al hun info vergaren via Facebook posts en mainstream media. Men zou is wat meer buiten moeten komen en minder gatpraat verkopen van achter hun computerscherm.
 • Conrad Croonen

  1 maand geleden
  Wie heeft schrik van verbetering, alles wat ze zeggen zal niet kunnen, maar slechter als nu kan bijna niet, Geef Tom de kans en het zal niet tegenvallen
 • Leo Van Vlaenderen

  1 maand geleden
  Als het VB effectief nog wil meespelen, moeten ze asap alle uitschot en extremisme over boord gooien.(=zich dringend distantiëren van alle racisme, extremisme en aandachtszoekende populisten en extremisten) En terug het algemeen vlaamse goed (de echte belangen van het gewone Vlaamse volk!) proberen te vertegenwoordigen. Met racisme, extremisme,...of Driesekes/dewinters...gaan ze er helaas ni komen.😒 dat is nu eenmaal niet het soort gedachtengoed waar het merendeel van ons Vlamingen achterstaat!
 • Didier Heggerick

  1 maand geleden
  Die extremen figuren uit de partij zetten ,Tom moet eens opkuis houden ! en wet stemmen dat bepaalde uitspraken zoals dries deed niet meer kunnen in een parlement of als parlementair direct opgelost .
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.