Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Rode Kruis zoekt dringend bloeddonoren

Rode Kruis-Vlaanderen zoekt dringend mensen die bloed willen geven. De organisatie kampt met een te lage bloedvoorraad, een traditie tijdens de eindejaarsperiode en bij de start van het nieuwe jaar. Maar extra factoren nu waren het verlengde weekend van nieuwjaarsdag en het stormweer van de voorbije dagen, luidt het in een mededeling.

10 reacties

 • Roger Van Acker

  5 jaar geleden
  Ha bij die Dieven in de wetstraat.
 • Gerd Van nieuwenhove

  5 jaar geleden
  Dat die vele dik betaalde managers met een prive parking hun bloed laten aftappen dan is het probleem zo van de baan ! Voorzie anders een fatsoenlijke vergoeding voor het bloed, de tijd , de parking daar heb je recht op nietwaar Van Deursen en co. Met mijn bloed geen gesol !
 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  Even serieus ik heb er geen idee van maar zijn er bepaalde groepen , mensen die geen bloed mogen geven vanwege geloof ? maar wel bloed kunnen krijgen of ook niet ? indien dit zo is gaat men in de toekomst dan geen problemen hebben !
 • Jef joossens

  5 jaar geleden
  Hier in Brazilie moet je zelf met donors komen als je moet geopereerd worden en de kans bestaat dat je bloed nodig hebt. Heb zo al verschillende keren gaan bloed geven dus lopen er Brazilianen rond met Belgisch bloed in hun aders :-) 1 van de vragen die ze stellen voor je bloed geeft is of je de laatste dagen met verschillende vrouwen hebt seks gehad, en dit maakt het moeilijk om Braziliaanse donors te vinden.
 • jef vermeulen

  5 jaar geleden
  Wil je mijn bloed, betaal er voor. Als wij bloed nodig hebben, moeten we er ook voor betalen. Of tap het bloed af van jullie vet betaalde managers, kaderleden en co. Mogen iets terug doen voor hun dikbetaalde pree.