Rita moet om de twee weken naar de autokeuring omdat ze al vijf maanden wacht op wisselstuk

Een koppel uit Schoten wacht al 5 maanden op een wisselstuk voor hun Mercedes. Daardoor raakt hun auto niet door de technische keuring. Daardoor moeten ze hem om de twee weken laten àfkeuren, zodat ze weer een voorlopig keuringsbewijs krijgen voor 2 weken. Volgens Mercedes is er een lange levertijd door een fout in het systeem.

49 reacties

 • Willy Coppens

  1 maand geleden
  Nee niet allemaal op Mercedes zij kap springen. Al eens nagedacht dat alles terug in orde is voor 14 dagen voor de heren van de schouwing,maar toch zit het nieuwe stuk er nog niet in. Ik dacht dat de wagen enkel veilig is met het nieuwe stuk er in. Maar indien terug betaald dan is het voor hen weer 14 dagen veilig .Waar is hier de logica,de logica is dat de schouwing vooral profiteren en incasseren is ...maar geen veiligheid zoals ze steeds maar beweren.
 • peggy schram

  1 maand geleden
  Wij ook 2 maanden op een stuk bij Mercedes moeten wachten, maar hadden wel al die tijd een vervangwagen ter beschikking.
 • Serge Daelemans

  1 maand geleden
  Ik wacht reeds 1,5 jaar op een nox sensor. Gisteren contact opgenomen met Mercedes via de officiële website. Ik ben benieuwd of ze het gaan opvolgen. Ondertussen is de garantie verlopen. Een schande.
 • gert jacobs

  1 maand geleden
  Denk maar niet dat het alleen bij mercedes is, ik heb een perfect goede Volkswagen moeten verkopen omwille van een lampje op het dashboard ben van december al alle 2 weken naar de keuring moeten gaan, kreeg geen 3 maanden op de keuring, ben door werkomstandigheden ook eens 2 dagen te laat geweest op de keuring, en 2 keer opgepikt door een onbemande camera, 2x 120 euro, onderdeel leverbaar ergens in 2023 ik heb vorige maand een nieuwe lening moeten aangaan om een nieuwe auto te kunnen kopen.
 • Birgitte Schalandryn

  1 maand geleden
  Misschien zou een onderzoek bij Mercedes interessant zijn. Ook wij zitten -zeker niet als enigen- al twee maand met een vervangwagen omdat ze wachten op een nox sensor. Ze kunnen niet zeggen wanneer het stuk zal binnenkomen en de hoofdzetel wil ook niets kwijt rond de oorzaak….
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. VTM NIEUWS spreekt met minister-president Jambon na de moeilijkste week uit zijn politieke carrière: “Het was beschamend om daar maandag zonder Septemberverklaring te staan”
  Play
  149

  VTM NIEUWS spreekt met minister-president Jambon na de moeilijk­ste week uit zijn politieke carrière: “Het was beschamend om daar maandag zonder September­ver­kla­ring te staan”

  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft met enkele dagen vertraging dan toch zijn Septemberverklaring afgelegd in het Vlaams Parlement. Een politieke crisis werd voorkomen, maar dat wil niet zeggen dat er overal gejuicht wordt. De reacties op het akkoord tussen Open Vld, C&V en NV-A zijn zeer gemengd. VTM NIEUWS sprak met minister-president Jan Jambon (N-VA) na de moeilijkste week uit zijn politieke carrière. “Het was beschamend om daar maandag zonder septemberverklaring te staan.”
 3. Dit zijn de 20 producten die in september het duurst zijn geworden, én de 20 die het felst goedkoper werden

  Dit zijn de 20 producten die in september het duurst zijn geworden, én de 20 die het felst goedkoper werden

  De inflatie is nog maar eens geklommen van 9,94 procent vorige maand tot maar liefst 11,27 procent in september. Dat is het hoogste niveau sinds augustus 1975. Vooral de prijs van elektriciteit en aardgas is opnieuw sterk toegenomen, maar ook voor kleding en wijn betaal je nu meer. Reizen met het vliegtuig en ontbijtgranen zijn dan weer fors goedkoper geworden in vergelijking met augustus. Een overzicht van de top 20 van wat duurder en van wat goedkoper werd in september.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.