Het parket wil achttien leden van Reuzegom voor de rechtbank brengen. Vrijdag buigt de raadkamer zich over de zaak.
Volledig scherm
Het parket wil achttien leden van Reuzegom voor de rechtbank brengen. Vrijdag buigt de raadkamer zich over de zaak. © VTM

Reuzegom in e-mail vlak voor fatale doop: “Beste sadisten en moordenaars”

“Beste sadisten en moordenaars”, met deze aanhef stuurde het praesidium van Reuzegom enkele dagen voor de dood van Sanda Dia (20) een e-mail met praktische informatie naar zijn leden. Dat blijkt uit onderzoek van Telefacts Nu. Die aanhef is “bijzonder cynisch, zeker als je de afloop kent”, reageert Kris Luyckx, advocaat van de twee studenten die de doop overleefden, bij VTM NIEUWS.

102 reacties

 • Eddy Vermeulen

  2 jaar geleden
  Begint een bericht met zulke aanhef dan scheelt er iets aan de psychische toestand van de afzender(s).
 • Ronny Ooijen

  2 jaar geleden
  Breng ze naar Beringen. Laat ze per persoon gedurende 1, 2 of ...jaar (24/7) in de mijn elke dag 1 ton steenkool delven. Quota niet bereikt? Dan de volgende dag geen melk of oud brood. Bewakers zijn niet nodig want ze blijven beneden. Cru van mij? Nee, gerechtigdheid! Er zijn nog mensen (vaak gepensioneerden) die verwarmen op steenkool. Op deze manier kunnen zij goedkoop aan steenkool geraken.
 • eric meers

  2 jaar geleden
  Niet te verwonderen dat deze jonge gasten zich onaantastbaar voelen , hun ouders behoren tot de "elite" en de kinderen krijgen met de paplepel ingegeven dat als je geld hebt en de juiste mensen kent je alles mag .
 • Francoise Stevens

  2 jaar geleden
  Er kan nog een bijkomende aanklacht komen : Dierenmishandeling ! Was het niet in een vlaamse gemeente waar ze de traditie van visjes in een champagneglas niet meer mogen doorvoeren ? Maar hier op de "doop" kan dat wel ? Zoals je zegt Coen Geurts; wat een opvoeding hebben die kerels gehad en wie denken ze wel dat ze zijn ! Sterkte aan de familie en andere slachtoffers !
 • Patrick Rens

  2 jaar geleden
  Dit zijn de CEO's van de toekomst. Fijne mentaliteit!
 1. Bijzonder zware brand bij houtverwerkingsbedrijf aan Sint-Bernardsesteenweg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest”
  Play
  Hemiksem

  Bijzonder zware brand bij houtverwer­kings­be­drijf aan Sint-Bernardse­steen­weg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest”

  Bij het houtverwerkingsbedrijf Coppens D. & Zn aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hemiksem is zondagavond een bijzonder zware brand uitgebroken. Het vuur zou ontstaan zijn achteraan in een loods en woedde zeer hevig. De dikke rookwolk was vanop grote afstand zichtbaar. Ondertussen heeft de brandweer het vuur onder controle, maar de infrastructuur van het bedrijf is compleet verwoest.