Hotel-restaurant Floréal (Le Panoramique) in Mont-Saint-Aubert (Doornik).
Volledig scherm
Hotel-restaurant Floréal (Le Panoramique) in Mont-Saint-Aubert (Doornik). © Google Street View - Google Earth

Restaurantklant stikt in stukje eten in Henegouwse Mont-Saint-Aubert

Een man is gistermiddag om het leven gekomen tijdens een restaurantbezoek op een terras in het Henegouwse Mont-Saint-Aubert (Doornik). Hij stikte in een stuk voedsel, melden de kranten van l’Avenir. Klanten renden meteen naar hem toe en namen hem vergeefs in een Heimlich-greep.

1 reactie

 • Michel Jacobs

  4 weken geleden
  Dat gebeurd helaas vrij dikwijls. Vooral als je wat ouder wordt of aan sommige aandoeningen als bv Parkinson lijdt, is er gevaar. Dan wordt het tijd om langzaam en bedachtzaam te eten en je er elke dag van bewust te zijn dat iets ogenschijnlijk evident als eten evengoed levensgevaarlijk kan zijn. .
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.