Hotel-restaurant Floréal (Le Panoramique) in Mont-Saint-Aubert (Doornik).
Volledig scherm
Hotel-restaurant Floréal (Le Panoramique) in Mont-Saint-Aubert (Doornik). © Google Street View - Google Earth

Restaurantklant stikt in stukje eten in Henegouwse Mont-Saint-Aubert

Een man is gistermiddag om het leven gekomen tijdens een restaurantbezoek op een terras in het Henegouwse Mont-Saint-Aubert (Doornik). Hij stikte in een stuk voedsel, melden de kranten van l’Avenir. Klanten renden meteen naar hem toe en namen hem vergeefs in een Heimlich-greep.

1 reactie

 • Michel Jacobs

  1 jaar geleden
  Dat gebeurd helaas vrij dikwijls. Vooral als je wat ouder wordt of aan sommige aandoeningen als bv Parkinson lijdt, is er gevaar. Dan wordt het tijd om langzaam en bedachtzaam te eten en je er elke dag van bewust te zijn dat iets ogenschijnlijk evident als eten evengoed levensgevaarlijk kan zijn. .
 1. Juryleden worden vandaag gekozen voor maandenlang terreurproces: wordt hun loon doorbetaald? En wat als ze ziek zijn?
  Play
  Binnenland
  5

  Juryleden worden vandaag gekozen voor maanden­lang terreurpro­ces: wordt hun loon doorbe­taald? En wat als ze ziek zijn?

  Vandaag worden uit 700 opgeroepen Brusselaars 12 effectieve en 24 reservejuryleden gekozen voor het grootste terreurproces ooit in ons land. Maar hoe verandert je leven als je plots jurylid moet zijn? Wat als je één zittingsdag mist? En krijg je een vergoeding? “Je loon wordt doorbetaald door de overheid”, legt VTM NIEUWS-journaliste Nathalie Dyck uit.