Mol Philippe besliste om zelf het spel te verlaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Mol Philippe besliste om zelf het spel te verlaten. © Play4

Respect voor de keuze van de Mol. Maar mentaal welzijn gaat ook over iemand niet in een rol duwen die hem of haar niet ligt

De held van de dag lijkt de Mol die het mentaal niet meer kon opbrengen. Maar is Thibault Courtois morgen ook een held wanneer hij bij de beslissende strafschoppenreeks op het WK beslist om in de kleedkamer te blijven? Of de chefkok die op uw huwelijksfeest afzegt omdat er te veel gasten zijn? Alle kassiersters die niet meer in de zaterdagdrukte willen werken? Het is een onpopulaire mening geworden, maar: druk hoort bij het leven. Het is goed dat dit programma toont dat iedereen het recht heeft om op de pauzeknop te drukken. Echt mentaal welzijn stopt daarentegen niet bij druk ontwijken, het leert ook ermee om te gaan.

8 reacties

 • monique suykerbuyk

  3 maanden geleden
  allemaal opgezet spel Met als enige opzet ... meer kijkcijfers ... opzet geslaagd.
 • Gert Jacobs

  3 maanden geleden
  Sorry voor mij is deze editie eraan geen respect voor de mol
 • kris platteau

  3 maanden geleden
  Tweemaal boenk erop! Ten eerste moet de Mol-selectieploeg eens goed in de spiegel kijken. Ten tweede moeten mensen dringend terug leren relativeren en weerbaarder worden. Waarom doet deze laatste zin me aan de Oscars denken?
 • Herman Thys

  3 maanden geleden
  Het is een spelletje. Iedereen weet hoe het in mekaar zit. Als je dan opgeeft ben je een "loser" en alles behalve een held.
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Eerst moeite doen om te mogen deelnemen terwijl iedereen weet dat zulke programma's geen meerwaarde zijn, om dan te gaan lopen.