BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Reservelijst Qvax nog belangrijker nu wachttijd voor derde prik ingekort is: zo kan u zich inschrijven

Qvax, de reservelijst voor de coronavaccinatie, is opnieuw gelanceerd, en speelt een grote rol nu de ministers van Volksgezondheid de wachttijd voor de derde prik hebben ingekort. Als u zich erop inschrijft, kan u vroeger opgeroepen worden voor uw boosterprik. Hoe werkt het systeem?

14 reacties

 • phil smedts

  5 maanden geleden
  Yesss, morgen via QVAX de derde prik. Wanneer komt de covid vaccinatieplicht er eindelijk eens door.
 • Peter Nols

  5 maanden geleden
  Snap het allemaal niet meer. Ken een zeventiger, risicopatiënt, ingeschreven op QVAX en gisteren via myebox een uitnodiging gehad voor 05 januari. Volle 7 maanden na 2e prik. Ik zestiger woon in Wallonië heb mijn derde prik al een maand geleden gekregen.
 • Patricia Hayen

  5 maanden geleden
  Vandaag ingeschreven op Qvax, maandag mag ik al gaan.
 • Erwin Heylens

  5 maanden geleden
  Dus door in Affligem de uitnodigingen 6 weken op voorhand te versturen hebben ze de Qvax lijst buiten spel gezet
 • jurgen vergaelen

  5 maanden geleden
  Prima initiatief die Qvax. Maar nog meer prima zou zijn om de vaxxinatie te verplichten. En zeker voor de kinderen.
 1. Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtoffer opgelucht. “Wees gewaarschuwd: drugsgebruik kan tragische gevolgen hebben”
  Keerbergen

  Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtof­fer opgelucht. “Wees gewaar­schuwd: drugsge­bruik kan tragische gevolgen hebben”

  Het Antwerpse parket wil elf minderjarige jongeren voor de jeugdrechtbank brengen voor de dood van een 15-jarige jongen uit Keerbergen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De jonge N.H. overleed drie jaar geleden nadat enkele van zijn vrienden hem een overdosis xtc hadden laten innemen. Toen bleek dat het fout liep, duurde het uren voor iemand de hulpdiensten belde. Het parket wil hen vervolgen voor schuldig verzuim en de handel in verdovende middelen.