Onze journaliste wast de haren van Christiane De Geyseleer (75).
Volledig scherm
PREMIUM
Onze journaliste wast de haren van Christiane De Geyseleer (75). © Jan De Meuleneir / Photo News

REPORTAGE. Onze journaliste draaide een dagje mee in het kapsalon waar ze is opgegroeid: “Nu durven we weer buitenkomen”

Ze knipten hun froufrou bij met een nagelschaartje - “scheef natuurlijk”. Ze stuurden hun man naar de bakker, omdat ze niet meer buiten durfden. Of ze probeerden hun uitgroei te camoufleren met een mengsel van mascara en fond de teint. Maar na bijna 4 maanden gesukkel kwam dit weekend een einde aan de lijdensweg van twee Christianes, één Lisette, twee Elianes, Maria, Sonja, Marie-José, Anny en Gilberte. Onze journaliste draaide na meer dan 10 jaar nog eens een dagje mee in het kapsalon van haar moeder, waar de gemiddelde leeftijd op dag 1 net boven de 70 uitkwam. 

 1. Twee “evenwaardige” biedingen voor Neckermann: rechter moet knoop doorhakken

  Twee “evenwaar­di­ge” biedingen voor Neckermann: rechter moet knoop doorhakken

  Er zijn nog altijd twee kandidaat-overnemers voor reisorganisator Neckermann. Het gaat om het Luxemburgse investeringsfonds Futura Capital Fund en het Antwerpse private equitybedrijf Cim Capital, zo bevestigt ACLVB-afgevaardigde Els De Coster. De biedingen verschillen amper van elkaar: beide overnemers zouden nagenoeg alle activa en het gros van het personeel willen overnemen. “Het gaat dus om evenwaardig biedingen, en dus zal uiteindelijk de rechtbank de knoop moeten doorhakken”, aldus De Coster.
 2. Overlegcomité wordt ‘terrascomité’: ook buitenbubbel en contactberoepen morgen weer op tafel
  PREMIUM
  145

  Overlegco­mité wordt ‘terrasco­mité’: ook buitenbub­bel en contactbe­roe­pen morgen weer op tafel

  Dat de scholen na de paasvakantie deels heropenen, staat zo goed als vast. De vraag is wie volgt, nu de coronacijfers na de ‘paaspauze’ nog steeds niet goed zijn. Het winkelen op afspraak blijkt geen succes en ook de kappers willen liefst zo snel mogelijk weer knippen. Ook over de horeca is het laatste woord niet gezegd. Een overzicht van wat morgen op tafel ligt tijdens het Overlegcomité.
 1. VOOR EN NA: Vaarwel coronacoupe! Lange lokken mogen er eindelijk af, en dat bleek écht wel nodig
  PREMIUM
  Vlaanderen

  VOOR EN NA: Vaarwel coronacou­pe! Lange lokken mogen er eindelijk af, en dat bleek écht wel nodig

  Maandenlang hebben we erop gewacht, maar sinds zaterdag mogen we onze lange lokken EIN-DE-LIJK laten bijknippen. De journalisten en fotografen van Het Laatste Nieuws vatten gisterochtend post aan verschillende kapperszaken in Vlaanderen. En dat leverde ontwapenende beelden op: van een Beatles-kapsel naar een frisse lentecoupe in enkele knippen. “Wat een opluchting, al is het wel wat koud aan de oren”, klinkt het eensgezind bij de klanten.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!