Achter de schermen van het vaccinatiecentrum in Flanders Expo in Gent, het tweede grootste van Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de schermen van het vaccinatiecentrum in Flanders Expo in Gent, het tweede grootste van Vlaanderen. © Jan De Meuleneir / Photo News

REPORTAGE. Achter de schermen van het vaccinatiecentrum: “Yes, de frigo is leeg!”

Na enkele weken in de luwte worden ze de komende tijd de spil van de grootste vaccinatiecampagne ooit: de vaccinatiecentra. Om te weten of ze de klaar voor zijn, draaiden we een hele dag mee in het Gentse vaccinatiecentrum, het tweede grootste van Vlaanderen. “Een spuit geven is als met een fietske rijden: dat verleert ge niet.”

10 reacties

 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  En laat de scholen maar open niet wetende wat de schade op langere termijn bij de kinderen is...hij zal dan wel een gratis laptopke geven.
 • rik casteleyn

  1 maand geleden
  Woordbreuk van alle ministers en virologen . Versoepelingen onder de 800 besmettingen .Ze zien dat dit niet haalbaar is en beperkingen opleggen willen ze ook niet. Dus gaan ze allen tenonder aan hun leugens en grootheidswaanzin. Versoepelen= hogere besmettingen= weer binnen voor het verlof.
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Hier duidelijk goed gewerkt en alle vaccins opgebruikt die ze hadden gekregen. Terzelfdertijd is er de zin van Beke : Yes, de vriezers met de stock zitten vol
 • Freddy Duschek

  2 maanden geleden
  Gisteren werd er gezegd dat deze week het vaccineren in een hogere versnelling is geschakeld, vandaag wordt er gezegd dat er volgende week een kwart minder vaccinaties zullen toegediend worden. Na 1 week al overwerkt? Of kunnen ze niet volgen met het versturen van de uitnodigingen ?
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Daar moeten ze geen 4 u aanschuiven zoals in Brussel , als het hier ook zo zal zijn maak ik rechtsomkeer
 1. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

 2. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro