Rond 16 uur zaterdagavond was aan het Poelaertplein, bij het Brusselse justitiepaleis, een vreedzame betoging aan de gang. Een groep jongeren infiltreerde en begon amok te maken.
Volledig scherm
Rond 16 uur zaterdagavond was aan het Poelaertplein, bij het Brusselse justitiepaleis, een vreedzame betoging aan de gang. Een groep jongeren infiltreerde en begon amok te maken. © Marc Baert

Rellen Brussel: groot deel amokmakers afkomstig uit Aalst en Denderleeuw

Bij de jongeren die afgelopen weekend amok hebben gemaakt in Brussel, waren ook heel wat minderjarigen uit Aalst, Denderleeuw en Luik. Dat bericht De Standaard.

106 reacties

 • Tom Faes

  4 jaar geleden
  Zou nva (er) burgemeester D' Haese ze gestuurd hebben ???
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Ze zijn alles aan het onderzoeken maar aan het probleem wordt niets gedaan.
 • LUC VAN DER VEKEN

  4 jaar geleden
  En nu nog twee betogingen: 1) Omdat politie op komt op een betoging. 2) 20.000 Catalanen voor hun afscheiding en opgesloten politici. Goed bezig in Brussel, hoofdstad van Europa. Ik kwam elke maand naar Brussel voor de muziekwinkels, LP's & CD's , salu Brussel. Wat voor een volkje woont daar? Burgemeester AUB. ontwaakt uit uw dromen.
 • Sammy Borgoo

  4 jaar geleden
  Burgemeester Close is dit niet uw schuld.Jij had deze betoging moeten verbieden.Zijn er dan Vlaamse jongeren opgepakt of zuig je dat dan ook weer uit je duim.
 • Frans Dedokker

  4 jaar geleden
  Ze willen brussel wat ophemelen..