Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) dinsdag op de persconferentie over het relanceplan 'Vlaamse Veerkracht' in Brussel.
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) dinsdag op de persconferentie over het relanceplan 'Vlaamse Veerkracht' in Brussel. © BELGA

Relanceplan “Vlaamse Veerkracht” zit op koers

Het Vlaamse relanceplan “Vlaamse Veerkracht” lijkt op koers te zitten. Van de 180 projecten zijn er intussen 168 opgestart (93 procent). Dat blijkt uit een eerste voortgangsrapport van 324 bladzijden dat de Vlaamse regering dinsdag heeft besproken met de betrokken taskforce. Bedoeling is om drie keer per jaar de balans op te maken.

17 reacties

 • Jos Waarheid

  2 weken geleden
  Relanceplan voor zijn goede vriendjes, de rijken. Hoor je iets hetgeen er voor de gewone burger gaat gedaan worden,nul komma nul. De factuur voor ons zal klaar zijn, hij gniffelt om ermee naar buiten te komen. Gangster !
 • Jan peeters

  2 weken geleden
  Jan Boden, klinkt het beter??Ik kan alleen maar vaststellen dat NVA van Vlaanderen een puinhoop heeft gemaakt op alle vlakken. De grote ravage in de rusthuizen kan je gewoon linken aan de immense besparingen in de zorg en dan zou een Beke dat met een vingerknip moeten oplossen. Als jambon het gaat doen zoals De Wever in Antwerpen, zal al het geld weer bij dezelfde rijken komen, hij heeft al 10tallen miljoenen onterecht uitgedeeld, daar zullen we nooit het fijne van weten, totaal onbekwaam.
 • camiel huughe

  2 weken geleden
  Wij moeten als Vlaming ploeg vormen, elk initiatief positief benaderen en de a-priori negativisten proberen van inzicht om te buigen. Alle kleine partijpolitiek als "kleinheid" te benaderen en eenmaal "Belg" zijn door "eenheid is macht" indachtig te zijn. Elke Vlaamse belastingseuro driemaal vóór uitgifte om te draaien. Elke regering of het nu een hetero/homo/lesbo is van alle kleuren van de regenboog, sociaal, communist of kapitalist,kerkganger of libertijn : "Vlaanderen boven"
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Hopelijk deze keer met de nodige controles op de miljarden die door deuren en vensters zullen vliegen. Wanneer komen de jongeren eens op straat tegen deze gigantische hypotheek die nu gecreëerd wordt en die zij en hun kinderen zullen moeten afbetalen ? Hun toekomst wordt verkwanseld terwijl ze (zij die toch alles zoveel beter weten) er naar staan te kijken. De toekomst zal niet groen zijn maar blauw - van de uitdrukking 'zich blauw betalen'.
 • Johan Janssen

  2 weken geleden
  De rijken wat rijker maken.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?