Volledig scherm
© Wouter Van Vooren

Regering verhoogt vakbondspremie met 10 euro, maar ze wordt mogelijk belastbaar

BinnenlandDe federale regering heeft ingestemd met een verhoging van de vakbondspremie van 135 naar 145 euro. De ploeg-Michel besliste tegelijkertijd een studie uit te voeren naar de impact van een "fiscale fiche", waardoor de premie belastbaar zou worden.

56 reacties

 • Sandrine Sabbe

  3 jaar geleden
  Volgens mij word dit niet betaald door mijn werkgever maar gaat de premie iedere maand van mijn rekening ,en krijg ik gewoon een deel terug van de vakbond op het einde van het jaar .En er word gestaakt omdat de staat niet nog meer geld van ons zou afhandig maken . heel juist Gino Denil.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Die 38 uren week kan je niet meer inleveren. Maar zou je dat dubbel vakantiegeld over je loopbaan niet terug betalen, je ziekenkas en je pensioen niet inleveren jokke. Het is toch niet mooi om tegen de vakbonden te zijn maar wel te profiteren van de voordelen die ze voor de werkenden verworven hebben.
 • Gil Rod

  3 jaar geleden
  Ze gaan die belasten zo dat je minder overhoud dan dat hij niet belast werd . Dit is om de staatsschuld te drukken .Man man bende dieven .
 • Eric Grosemans

  3 jaar geleden
  Dan hebt gij voor een goede baas gewerkt he Jokke. Er zijn er spijtig genoeg velen met een ander verhaal, die werken in een kleine kmo zonder vakbondsafvaardiging, en daar zwaar onder druk gezet worden. Bedrijfjes die wat betreft sociale wetgeving balanceren op wat wettelijk mogelijk is, en er nogal eens over gaan. Wanneer je in een groter bedrijf werkt, waar wel een afvaardiging is, is het best mogelijk om niet gesyndiceerd te zijn, die profiteren namelijk ook mee van de verworvenheden.
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Gemakkelijk he Jokke Vanaeken als je enkel je eigen vrouw als baas hebt en zo onder de sloef ligt.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen