Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Regering spant valstrik voor pensioenspaarder

Wie volgend jaar tussen 940 en 1.128 euro stort in zijn pensioenspaarpotje houdt minder over dan wie 940 euro stort. Dat is een bizar neveneffect van het zomerakkoord.

100 reacties

 • Alain Jacobs

  4 jaar geleden
  @lyn , ik had de afgelopen 5 jaar meer dan 37% rendement op mijn pensioensparen. Elke dag gaan er klanten van mij op pensioen die erg blij zijn dat ze het kapitaal van hun pensioensparen netto in de pocket krijgen zonder gezever. Waar baseer je je op om zo iets te schrijven ? Ps: hoeveel rendement had jij de afgelopen jaar op je spaargeld en hoeveel belastingsvoordeel
 • Shotone

  4 jaar geleden
  De dievenbende is weer op. pad..Goed bestuur noemen ze dit..Misleiding is wat ik het noem..
 • Lynn De Raedemaecker

  4 jaar geleden
  @danny buyse: heel mooi dat je spaart... maar doe het niet via pensioensparen. Want wanneer jij op pensioen gaat dan gaan ze zeggen. Zoveel jaar gespaard, zoveel belastingsvoordeel = aftrekken van je pensioen. Je wordt bestolen waar je staat op te kijken
 • Eddy DESMET

  4 jaar geleden
  N-VA heeft het absoluut niet voor de gewone burger. Dat had ik reeds van meet af aan ontdekt. De argeloze Vlaming laat zich meer dan eens bedotten ... Hoelang nog ?
 • Marco Maerten

  4 jaar geleden
  BDW is het grondig beu,zei hij net in het nieuws i.v.m Land-Invest-soap,wel BDW,wij zijn het grondig beu dat u voortdurend liegt en de zaken verdraaid en uw rijke vriendjes op ONZE kosten ter wille blijft!