In ‘Bistro Marron’ nemen ze het zekere voor het onzekere en draagt het zaalpersoneel voortaan mondmaskers. “We willen zowel onszelf als onze klanten beschermen.”
Volledig scherm
PREMIUM
In ‘Bistro Marron’ nemen ze het zekere voor het onzekere en draagt het zaalpersoneel voortaan mondmaskers. “We willen zowel onszelf als onze klanten beschermen.” © Simon Mouton Photo News

“Regering loopt een beetje achter, dus doen we het zelf maar”: deze Vlamingen verstrengen zelf hun coronaregels

Niemand heeft zin om opnieuw een mondmasker te dragen of zijn plannen aan te passen aan het coronavirus, maar een aantal Vlamingen nemen het zekere voor het onzekere. Ze willen niet wachten tot de overheid met eventuele strengere regels op de proppen komt. “We hebben ons afterworkfeestje van volgende maand geannuleerd omdat we vrezen dat mensen tegen dan niet gaan durven te komen.”

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.