Andras et Agnes Pandy.
Volledig scherm
PREMIUM
Andras et Agnes Pandy.

RECONSTRUCTIE. De gruwelijkste getuigenis was van de dochter van Andras Pandy: “Terwijl ze vertelde hoe ze haar bloedeigen moeder fileerde, at ze een broodje américain”

Van alle (familiale) seriemoordenaars was Andras Pandy de meest raadselachtige. Samen met dochter Agnes vermoordde hij zes gezinsleden en liet hij alle lichamen spoorloos verdwijnen. Zijn dochter vertelde tot in de gruwelijkste details over de nooit geziene verdwijntruc met Destop. De speurders vielen van de ene verbazing in de andere. “Hij is tot zijn laatste dag onzin blijven verkopen.”

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.