Theo Francken (N-VA), voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie.
Volledig scherm
Theo Francken (N-VA), voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie. © BELGA

Rechters dienen Francken droog van antwoord: “De rechters spelen geen golf, wel badminton”

De rechters van de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen (RVV) spelen geen golf. Dat laat de doorgaans bloedserieuze instelling in een opmerkelijk persbericht weten. De RVV reageert daarmee op uitlatingen van voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

32 reacties

 • danny janssens

  1 jaar geleden
  het zal geen jaar meer duren of Francken hangt na een grondig onderzoek van justitie
 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  roger de volder....uw familielid rechter zal ni al te slim zijn...dan duurt altijd langer....alsof rechters hun doodwerken ?@?
 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  de rechters zouden beter hun werk tegoei doen
 • Jan De Korte

  1 jaar geleden
  Roger De Volder. Moesten ze eens niet rond de pot draaien maar direct to the point komen.
 • Christian Mommaerts

  1 jaar geleden
  en de leugenaar/blaas heeft weer eens gesproken zonder na te denken
 1. Steven Van Gucht: “Zonder goede opvolging van de maatregelen gaat curve niet naar beneden, en riskeren we op een plateau te blijven steken”
  Play

  Steven Van Gucht: “Zonder goede opvolging van de maatrege­len gaat curve niet naar beneden, en riskeren we op een plateau te blijven steken”

  Het Overlegcomité heeft gisteren een reeks versoepelingen aangekondigd die trapsgewijs in werking zullen treden, op voorwaarde dat de epidemiologische situatie dat toelaat. Volgens viroloog Steven Van Gucht zijn de doelstellingen haalbaar, al wijst hij erop dat de situatie op dit moment nog niet rooskleurig is. “We zitten in het midden van de golf, en de weg naar beneden moeten nog op een overtuigende manier worden ingezet. We moeten ons dus nog enkele weken houden aan de bestaande maatregelen”, klinkt het bij HLN LIVE.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?