Jeff Hoeyberghs spande een kortgeding aan tegen de coronamaatregelen van de Belgische regering
Volledig scherm
Jeff Hoeyberghs spande een kortgeding aan tegen de coronamaatregelen van de Belgische regering © Marc Baert

Rechter torpedeert klacht Jeff Hoeyberghs tegen coronamaatregelen: “Intellectuele armoede van argumentatie is verbijsterend”

De eis van 196 mensen - onder wie plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs - om een hele reeks maatregelen op te heffen die de federale regering nam in de strijd tegen het coronavirus, is door de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel afgewezen. “De intellectuele armoede van hun argumentatie is verbijsterend”, klonk het in scherpe bewoordingen.

33 reacties

 • Bart Verbeeck

  11 maanden geleden
  De orde van artsen zijn is wettelijk gezien een voorbeeld van schending van het Gelijkheidsbeginsel.
 • Ingrid Charlier

  1 jaar geleden
  Als je een zaak instelt is het eerste wat je doet nagaan welke rechtbank/instantie bevoegd is. Wanneer je ze voor een verkeerde rechtbank/instantie instelt is dat een duidelijk teken van intellectuele armoede.
 • Florke Dhaenens

  1 jaar geleden
  De jeff heeft gelijk! Kijk eens welke economische verval er heeft plaats gevonden!! De fysische en psychische angst onder de bevolking en ouderen, de zieken die gestorven zijn!! Zonder echte verzorging, te weining materialen in alle ziekehuizen en verzorgcentra..! Het gaat hem niet alleen over corona! Ook over UW vrijheid en meningsuiting!! Je moet verder kijken of je neus lang is! Hopelijk gaan ze in beroep!
 • Koen Govaerts

  1 jaar geleden
  Intellectuele armoede. Je kan inderdaad best duidelijk zijn tegen egotrippers.
 • Jan Van de Velde

  1 jaar geleden
  Men kan zich afvragen welke advocaat zich tot zulke onzinnige rechtsgang heeft geleend! Hij kon de beslissing van de rechter in kortgeding (onbevoegdheid) makkelijk voorzien.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).