Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Rechter 'niet onredelijk' voor cocaïnebende die ook kinderen inzette: nog niet helft van 776.250 euro drugsgeld verbeurd verklaard

AntwerpenDe correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Azeddine L. (30) en zijn stiefvader Kamal L. (39) veroordeeld tot zeven jaar cel. Ze stonden aan het hoofd van een bende, veelal bestaande uit familieleden, die op grote schaal cocaïne verkocht. De kinderen van Kamal L. werden ingezet voor de leveringen. Een crimineel vermogen van 330.000 euro werd verbeurd verklaard.

24 reacties

 • Dan Midden

  5 jaar geleden
  dus eerlijke burgers die dit officieel verdiend moet 69 procent betalen aan RSZ en belastingen en houden 31 procent over.Criminelen krijgen een gunsttarief van 42 procent en houden 58 procent over? Wat is trouwens de kans dat deze mensen bijkomend ocmw steun krijgen? Was niet elke belg gelijk voor de wet?
 • Roland Louf

  5 jaar geleden
  Brusselse Rechter ?
 • censor

  5 jaar geleden
  Drugsgeld allang geïnvesteerd in huizen in Marokko...hier zijn ze te lui dit te onderzoeken.
 • Jean Vandepitte

  5 jaar geleden
  Als je het geld eerlijk verdiend hebt, betaal je daar méér belastingen op.....De wereld is om zeep.
 • Ronald Rutsaert

  5 jaar geleden
  Morgen zal hij zijn commissie wel gaan ontvangen !
 1. Gouverneur Nationale Bank niet bezorgd om Belgische banken, maar "nulrisico bestaat niet"

  Gouverneur Nationale Bank niet bezorgd om Belgische banken, maar "nulrisico bestaat niet"

  De gouverneur van de Nationale Bank van België Pierre Wunsch is niet verontrust door de financiële onrust in Zwitserland en de Verenigde Staten. De directe blootstelling van de Belgische financiële sector is minimaal, zei hij dinsdag in de Kamercommissie Financiën. Toch valt een risico niet helemaal uit te sluiten, klonk het, al kan het Europese systeem dat volgens Wunsch aan. Verder drong Wunsch erop aan dat België maatregelen moet nemen om het begrotingstekort terug te dringen. Alleen een verhoging van de werkzaamheidsgraad volstaat daarvoor niet, waarschuwde hij.