Een van de verwaarloosde honden was een maltezer (archiefbeeld).
Volledig scherm
Een van de verwaarloosde honden was een maltezer (archiefbeeld). © Getty Images

Rechtbank Leuven: vier keer levenslang verbod op houden van dieren

De correctionele rechtbank van Leuven heeft vier personen een levenslang verbod tot het houden van dieren opgelegd. Dat gebeurde in twee strafdossiers voor feiten van dierenverwaarlozing in Leuven en Linter.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Roos (39) beschrijft hoe leven als postbode écht is: “Ik kreeg gisteren 4 uur en 13 minuten om 100 pakjes te leveren. Met een kapotte gps”

  Roos (39) beschrijft hoe leven als postbode écht is: “Ik kreeg gisteren 4 uur en 13 minuten om 100 pakjes te leveren. Met een kapotte gps”

  Ze zoekt ander werk, want de emmer is vol. En dat is jammer, klinkt het, want ze doet haar job eigenlijk graag. Toen postbode Roos (39) dinsdag nog maar eens haar veel te krap getimede ronde niet op tijd klaar kreeg, besloot ze haar hart te luchten op Twitter. In een druk gedeeld draadje gaf ze een ontnuchterende inkijk in wat het werk van een postbode écht inhoudt.
 1. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen

 2. Black Friday haalt het beest in sommigen boven: een overzicht
  Play

  Black Friday haalt het beest in sommigen boven: een overzicht