Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Recent gevaccineerde Brusselaars krijgen gratis PCR-test om op restaurant te gaan

Brusselaars die zich in de komende weken laten vaccineren, krijgen na hun eerste en/of tweede dosis een gratis PCR-test. Op die manier kunnen zij na de invoer van de coronapas in bijvoorbeeld de horeca toch nog zonder extra kosten op restaurant gaan. Inge Neven, hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie, kondigde de maatregel vandaag aan.

18 reacties

 • Eddy DESMET

  1 maand geleden
  Geen weekendjes vrij voorv een moordenaar. Wat voor opvoeding heeft dat rotverwende jochie gehad ?! Die kerel beseft blijkbaar nog niet eens wat hij gedaan heeft ... Zo een jonge crimineel heeft weinig of geen toekomst in onze samenleving. Die staat pas aan de start van een misdadig leven !
 • Jan Servaege

  1 maand geleden
  Waar is de solidariteit van de Brusselaar?
 • Elise Van Damme

  1 maand geleden
  Dus daarvoor doen we het, om te kunnen reizen,feesten en restaurant!
 • Frans Peeters

  1 maand geleden
  Waar mij medische gegevens worden gevraagd bedank ik en ga elders of blijf thuis
 • Jan Vosters

  1 maand geleden
  Dan wil ik de 75(!) € die ik ervoor betaalde om op vakantie te 'mogen' vertrekken ook terug hebben.
 1. Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’
  Play

  Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkrui­sen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

  Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.