BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Raveparty in gerenoveerde Hallepoorttunnel van start

BrusselIn de gerenoveerde Hallepoorttunnel is om 23 uur de raveparty van start gegaan die technoclub Fuse organiseert om de heropening te vieren. De 2.000 tickets voor het exclusieve feestje zijn allemaal de deur uit. De laatste uren doken her en der wel zogezegde lastminutetickets op, maar Fuse wees er via de Facebookpagina van het evenement op dat het om valse tickets ging en er dus oplichters aan het werk waren. 

0 reacties

 1. Kasteel Boekenberg volledig vernield na zware dakbrand: gebouw ook gedeeltelijk ingestort
  Play
  Antwerpen

  Kasteel Boekenberg volledig vernield na zware dakbrand: gebouw ook gedeelte­lijk ingestort

  De Antwerpse brandweer moest zich vrijdagnamiddag met man en macht naar een grote kasteelbrand reppen in het Boekenbergpark in het Antwerpse district Deurne. Om een nog onbekende reden was daar brand ontstaan in het kasteel dat momenteel verbouwd wordt tot een cohousingproject. Rond 18 uur was de brand grotendeels onder controle, maar de schade in het pand is immens. Ook de volledige dakconstructie is ingestort.
 2. WEERBERICHT. Hittegolf nu ook officieel: zonnig weekend met temperaturen tot 35 graden
  3

  WEERBE­RICHT. Hittegolf nu ook officieel: zonnig weekend met temperatu­ren tot 35 graden

  Het wordt zaterdag opnieuw zonnig en zeer warm, met maxima tussen 28 en 33 graden. Lokaal is een uitschieter tot 34 graden mogelijk. Zondag wordt het nog warmer, tot 35 graden. Er is sinds deze ochtend dan ook officieel sprake van een hittegolf in ons land, meldt weerman David Dehenauw. “In de tweede helft van volgende week duikt het kwik onder de 25 graden en komt er een einde aan de hittegolf", aldus de weerman.