Kansspelbedrijf Derby, bekend van Ladbrokes.be, stapte naar de Raad van State.
Volledig scherm
Kansspelbedrijf Derby, bekend van Ladbrokes.be, stapte naar de Raad van State. © Foto Lukas

Raad van State verwerpt vraag tot heropening wedkantoren

De Raad van State verwerpt het beroep tot schorsing van de sluiting van wedkantoren, casino's en speelautomatenhallen. Volgens de Raad is de maatregel niet in strijd met het beginsel van gelijkheid en vrijheid van ondernemen en kon de regering redelijkerwijs aannemen dat een heropening voor een heropflakkering van het coronavirus zou kunnen leiden.

1 reactie

 • Tonny Vantstad

  2 maanden geleden
  Hier zenne... Maar ze zijn niet verslaafd zenne...
 1. Hans beroofde z’n moeder, de jeugdbeweging en de pastoor om z'n gokverslaving te bekostigen: “Ik kon niets met mate doen. Altijd maar meer, altijd nóg”
  PREMIUM

  Hans beroofde z’n moeder, de jeugdbewe­ging en de pastoor om z'n gokversla­ving te bekostigen: “Ik kon niets met mate doen. Altijd maar meer, altijd nóg”

  Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luisterde naar Vlamingen die wél praten. Eén keer alles op tafel. En dan nooit meer. Hans (42) was zestien toen hij z’n eerste bankbiljet uit de portefeuille van z'n moeder graaide. Erna plunderde hij de spaarpotten van z'n zussen. De kas van de scouts, zelfs de kluis in de kerk waar hij misdienaar was: Hans bedroog alles en iedereen om toch maar aan zijn gokverslaving te kunnen voldoen. “Diefstal na diefstal. En niet de minste schaamte daarvoor.”
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen