PVDA-voorzitter Peter Mertens.
Volledig scherm
PVDA-voorzitter Peter Mertens. © BELGA

PVDA zet zich af tegen "blauwgroene motor" en met De Wever besturende sp.a

Op de nieuwjaarsreceptie van PVDA in het Antwerpse Zuiderpershuis heeft de uiterst linkse partij vanavond de campagneslogan "Fenomenaal Sociaal" voorgesteld. Nationaal partijvoorzitter Peter Mertens zette PVDA in zijn toespraak af tegen enerzijds de "blauwgroene motor" van Open Vld en Groen die in de maak zou zijn en anderzijds sp.a, die met Bart De Wever (N-VA) in zee ging in Antwerpen en volgens Mertens mogelijk ook door diezelfde De Wever zal worden opgenomen in de Vlaamse regering.

2 reacties

 • Hassan Zriouil

  3 jaar geleden
  Spa is niet meer de Spa die wij kennen, het draait alleen maar om postjes, ik denk dat ze de volgende verkiezingen stemen gaan verliezen aan PvdA
 • vicky vanderweyen

  3 jaar geleden
  Voor de vroegere socialisten is deze partij nog het enige alternatief,begin er sterk over na te denken om mijn stem aan deze partij te geven aangezien ik niet meer op de sp.a wil stemmen na hun verraad in Antwerpen.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.