PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw. (archiefbeeld)
Volledig scherm
PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw. (archiefbeeld) © BELGA

PVDA roept op tot “het jaar van verzet” en organiseert mars op Brussel

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw roept in zijn nieuwjaarsboodschap op om van 2022 een jaar van verzet te maken. “Omdat energie te duur wordt, omdat we het beu zijn dat onze lonen geblokkeerd blijven, omdat werken tot 67 jaar voor de meeste mensen gewoon onmogelijk is, omdat we deze regering, die met haar pandemiewet alle macht in handen heeft, niet langer haar gang kunnen laten gaan. Daarom blijven wij druk uitoefenen en organiseren wij onze Basta-betoging op 27 februari in de straten van Brussel”, klonk het.

102 reacties

 • Evan De Jongh

  4 maanden geleden
  Ok geen Vivaldi, wat is het alternatief PVDA, VB en NVA, dan ga ik dat beetje geld dat ik nog heb onder mijn matras steken of ze komen het ook nog halen. VB is zo hard tegen het CST en alle andere coronamaatregelen maar heb nog nooit gehoord wat ze dan wel voorstellen als alternatief. Groepsimmuniteit is één ding maar iedereen die sterft draagt niet meer bij aan groepsimmuniteit hé, dat vergeten ze snel, en die betalen ook geen belastingen meer waarmee ze hun kiescampagnes betalen.
 • Jacky Leman

  4 maanden geleden
  Wordt tijd. Zal erover nadenken in 2024... De hele Wetstraat deze stal uitmesten zou een goed voorbeeld zijn.
 • Gilbert De Meyer

  4 maanden geleden
  stop nu toch eens met betogingen en opmarsen te organiseren, maar probeer eens allemaal iets positief te zeggen of te doen, in plaats van elkaar steeds af te breken, maar zelf niets opbouwend verteld, is dat nu politiek doen, wal dan is het inderdaad ver gezet .
 • Pierre Vaneylen

  4 maanden geleden
  Verzet tegen wa? Er is nog nooit zoveel verzet geweest als nu en nog ooit zo weinig gepresteerd.
 • viaene philippe

  4 maanden geleden
  Wat denkt hij dat hij België gaat veranderen,ocharme man denk normaal en kom dan nog eens preken en smeken het haalt niets uit.