Coppens postte dat hij hoopt dat De Wever "de meest gevaarlijke, streng verboden skipiste" kiest.
Volledig scherm
Coppens postte dat hij hoopt dat De Wever "de meest gevaarlijke, streng verboden skipiste" kiest. © Twitter/Facebook

PVDA-kandidaat over skiënde De Wever: “Laat hem de gevaarlijkste piste kiezen. Misschien, met wat geluk...”

“Laat die BDW alsjeblieft de meest gevaarlijke streng verboden skipiste kiezen. Misschien, met wat geluk, .... 🤗 Een mens mag altijd hopen.” Die opmerkelijke ‘wens’ postte Hasselts PVDA-kandidaat Tony Coppens gisteren op Twitter naar aanleiding van de skivakantie van Bart De Wever.

124 reacties

 • Jerry Heylen

  3 jaar geleden
  Dan mogen er van mij veel gaan skiën hoor
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Buiten de piste skiën, hoeveel doen er dit niet? Maar als BDW dit doet is het groot nieuws. Dan duurt het niet lang om zo'n reactie te krijgen van uit extreem-linkse hoek.
 • mijntje vermeire

  3 jaar geleden
  Wat een schande om iemand zo te verwensen .maar Bart pas wel op je mag niet buiten de piste geef niet het slechte voorbeeld aan u kinderen .
 • evelyne dewulf

  3 jaar geleden
  zichzelf beter voelen door anderen naar beneden te halen en door desinformatie = links principe. onderdrukking is een mensonterende daad. hoort niet thuis in een betere wereld. stemmen voor die gasten kan alleen nog door individuen die uit datzelfde hout gesneden zijn
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Zolang ze rechts en NVA maar kunnen bachen is er leven bij Jan Peeters en zijn linkse meelopers.Dat zijn partij belachelijke flaters slaat het hele jaar door is Jan nog steeds niet opgevallen.
 1. Voorbijganger maakt prachtige videobeelden van wolf in wandelgebied in Opoeteren
  Play
  190

  Voorbijgan­ger maakt prachtige videobeel­den van wolf in wandelge­bied in Opoeteren

  Aan het Zavelbos in Opoeteren is deze namiddag een wolf van dichtbij gefilmd. Het dier werd door de bestuurder opgemerkt toen het de beschutting van de bomen verliet en zich in een open veld begaf. Eerder vandaag zijn er in het dierenpark van vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren vijftien damherten dood aangetroffen. De herten werden zo goed als zeker aangevallen door één of meerdere wolven.
 2. Klimaatexperts willen Vlaamse veestapel drastisch verminderen om uitstoot te beperken
  75

  Klimaatex­perts willen Vlaamse veestapel drastisch verminde­ren om uitstoot te beperken

  "Een doordachte reductie van de veestapel is noodzakelijk", zo luidt een advies van het Vlaams Opvolgpanel Klimaat aan de Vlaamse regering, waarover Het Nieuwsblad bericht. De Vlaamse regering moet nu aan de slag met het advies, maar de kwestie ligt héél gevoelig, schrijft de krant. In het rapport staat een scenario waarbij bijvoorbeeld het aantal varkens met ruim 1,7 miljoen dieren en het aantal kippen met ruim 23 miljoen zou dalen.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.