De afgezette Catalaanse leider Carles Puigdemont neemt Belgisch advocaat Paul Bekaert onder de arm.
Volledig scherm
De afgezette Catalaanse leider Carles Puigdemont neemt Belgisch advocaat Paul Bekaert onder de arm. © RV & Reuters

Puigdemont neemt Belgische advocaat onder de arm: "Nog niets beslist over politiek asiel"

UpdateDe ontslagen Catalaanse minister-president Carles Puigdemont is in het grootste geheim naar Brussel afgereisd. Volgens Spaanse media zou hij hier, samen met een vijftal ministers, asiel willen aanvragen. Intussen is bekendgemaakt dat Puigdemont de Belgische advocaat Paul Bekaert onder de arm genomen heeft. De twee hebben deze namiddag contact gehad.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.