REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Puigdemont bedankt "vrienden van de N-VA" op bijeenkomst burgemeesters in Brussel

Tweehonderd burgemeesters uit Catalonië die voorstander zijn van onafhankelijkheid zijn deze namiddag naar de Brusselse Bozar afgezakt om de afgezette Catalaanse regeringsleider Carles Puigdemont te steunen en het optreden van de Spaanse regering, het gerecht en de politie aan te klagen. 

198 reacties

 • Ben Strubbe

  3 jaar geleden
  Chantal prez, N-VA heeft toch niks te maken met het referendum in Catalonië. Wat is er verkeerd met sympathie hebben voor een of andere regio ? Ik begrijp jouw hele stelling niet. Wat is hypocriet ?
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Goede maatjes met een wat matig linkse liberale partij en nog wat extreem linksere partijen. Als anti-liberaal en anti-socialist. Wat een bocht. Dan kan BDW in de toekomst toch ook geen bezwaar meer hebben tegen een stadsbestuur of regeringen met deelname van de PVDA. Zou het verstand dan toch met de jaren komen.
 • Roland Peeters

  3 jaar geleden
  Ja dat is zo. Jaag die hele garde terug naar Spanje. Zij moeten nu niet komen klagen dat men ze om een mening te verkondigen in de gevangenis stopt. Zij hebben de wet overtreden en dat wisten ze op voorhand. Nadien hebben ze gelijk angsthazen de plaat gepoetst.
 • chantal prez

  3 jaar geleden
  Toen De Wever een tijd geleden gevraagd werd om een referendum hier om te kijken wie voor onafhankelijkheid was,antwoorde hij dat dat niet kon omdat het onwettig,illegaal was! Nu steunt hij pipo's uit Catalonië die een onwettig,binden referendum wilden houden??? Hypocriet nietwaar? Ook omdat hij goed wist wat het resultaat hier zou zijn.Tweezakken van NVA.
 • Jan Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Mogen we dan alleen moslims met open armen ontvangen en hen alles gratis geven???
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee