Eric Massin, hier naast Elio Di Rupo in 2015.
Volledig scherm
Eric Massin, hier naast Elio Di Rupo in 2015. © Photo News

PS-topman noemt vrouwelijke burgemeester "rotwijf" tijdens 1 mei-toespraak

33 reacties

 • . .

  3 jaar geleden
  Ik heb wel degelijk onkelinx bezig gehoord , jij nooit en bent weer aan het schelden jokske en walgelijke taal aan het verkopen , je bent nu eens de laatste die commentaar daarop moet geven . Je verwijt onkelinx ook nog wat jij al jaaaren doet en schoffeert dagelijks mensen hier. Wie haat en schofeer jij allemaal , dat is al een ganse lijst. Dat is pas walgelijk.
 • johan lanoot

  3 jaar geleden
  Sommigen hier menen dit gedrag nog te moeten goedpraten, alsof het ok is om dergelijke uitspraken te doen. En verwijzen naar andere partijen of politici is ook geen verrechtvaardiging.
 • . .

  3 jaar geleden
  De NVA ers hier zouden beter eens naar hun eigen taaltje kijken wat ze hier dagelijks tentoon spreiden... dat is waar rechts voor staat, walgelijk en ook als het over een vrouw gaat , bv onkelinx of schauvliege ,almaci , enz maar daar hebben ze dan weer geen problemen mee ... begin bij uzelf voor je anderen met de vinger wijst, echte kleuters zijn het
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Moest Trump dit gezegd hebben het was alweer wereldnieuws.
 • jack vandenhende

  3 jaar geleden
  @Marc Camps , waar haal jij die onzin toch allemaal , en wat moet dat met u worden als NVA de verkiezingen met grote voorsprong gaan winnen Jij kan beter toezicht vragen voor jezelf op 14/10 , want ik denk dat jij gewoon gaat doordraaien als je DW weer op het balkon van het Antwerpse stadhuis gaat zien staan .
 1. Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoeheid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”
  34

  Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoe­heid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”

  De gouverneur van Luik zal zich niet verzetten als restaurants en cafés hun terrassen opnieuw openen op 1 mei, ongeacht wat het Overlegcomité daarover beslist. De gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé (CD&V), benadrukt in een reactie daarop dat een gouverneur moet volgen wat het Overlegcomité zegt, met of zonder goesting. “Aan de andere kant heb ik ook liever dat samenkomsten van mensen gecontroleerd buiten gebeuren”, zegt hij. “De terrassen kunnen ons helpen daarbij.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!