Eric Massin en Caroline Taquin.
Volledig scherm
Eric Massin en Caroline Taquin. © Belga/Facebook

PS-kopstuk neemt ontslag nadat hij burgemeester een "rotwijf" noemde

PSEric Massin neemt ontslag als voorzitter van de PS-federatie van Charleroi. Dat kondigde hij zelf aan. Zijn excuses na zijn verklaringen op 1 mei bleken niet te volstaan.

17 reacties

 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Een beetje belachelijk om de belediging van één vrouw te veralgemenen op alle vrouwen. Straks mogen politici zelfs niet meer zeggen dat De Wever een ezel is en Michel een handpop. Minister van justitie Onckelinx vergeleek ooit de Vlamingen met 'zwammen' die huizen aantasten tot ze instorten. Ze bleef gewoon op post.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Ooit Onkelinx bezig gehoord Luc Peeters en dat is de enige van PS niet die de Vlamingen als uitschot uitschold.Waarna ze lustig op hun postje bleven zitten.De grootste gangsters met verlof liet gaan waarna er geen enkele terug keerde.
 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  Krapul blijft krapul
 • andre van de wege

  3 jaar geleden
  mischien dat het de waarheid is,
 • Johan Geyskens

  3 jaar geleden
  Verbaast me helemaal niet van PS leden, die zijn gewoon arrogant en hele slechte verliezers.....Kijk maar naar Frankrijk, daar heeft de PS zelfs geen macht meer het zal ook hier gebeuren, de mensen zijn hun gratis belijd en hun zakkenvullerij meer dan beu.
 1. Johan Neyts: "Het moet in principe mogelijk zijn dat dit de laatste pandemie was”
  33

  Johan Neyts: "Het moet in principe mogelijk zijn dat dit de laatste pandemie was”

  ‘Zorg dat dit de laatste pandemie is.’ Dat is de titel van een rapport dat een panel van experten opstelde in opdracht van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en waarin een vernietigende evaluatie gemaakt wordt van de manier waarop de coronapandemie wereldwijd werd aangepakt. Het panel geeft ook een reeks aanbevelingen om een nieuwe pandemie te voorkomen. En dat is wel degelijk mogelijk, volgens viroloog Johan Neyts (KU Leuven) “Met wat er aanbevolen wordt, moet het in principe mogelijk zijn dat dit de laatste pandemie was”, zei hij in Terzake op Canvas.
 1. "App Coronalert heeft geen bijdrage geleverd in aanpak pandemie”

  "App Coronalert heeft geen bijdrage geleverd in aanpak pandemie”

  De digitale applicatie Coronalert heeft “geen bijdrage geleverd in de aanpak van de pandemie”. Dat heeft professor Huisartsgeneeskunde Jan De Maeseneer (UGent) gezegd tijdens een hoorzitting in het Vlaams Parlement. Karine Moykens, hoofd van het Interfederaal Comité Testing en Tracing, is het niet eens met die analyse van De Maeseneer. Volgens haar kan de app, zeker in de komende maanden, een belangrijk “complementair instrument” zijn in het verhaal van de contactopsporing.
 2. Liga tegen het antisemitisme veroordeelt Instagrambericht van co-voorzitster Ecolo

  Liga tegen het antisemi­tis­me veroor­deelt Instagram­be­richt van co-voorzit­ster Ecolo

  De Belgische liga tegen het antisemitisme (Ligue Belge contre l'Antisémitisme, LBCA) uit kritiek op een foto die Rajae Maouane, de co-voorzitster van de Franstalige groene partij Ecolo, postte op Instagram. Volgens de organisatie roepen de groenen op die manier op tot "antisemitische haat". Maouane ontkent die beschuldiging, die ingaat tegen haar engagementen binnen de politiek en het verenigingsleven.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas