PS-voorzitter Paul Magnette.
Volledig scherm
PS-voorzitter Paul Magnette. © Photo News

PS gelast wekelijks partijbestuur af door met coronavirus besmette medewerker, voorzitter Magnette gaat “contact beperken”

Geen partijbestuur bij de Franstalige socialisten vanochtend. De PS verdaagt het wekelijkse overleg omdat een partijmedewerker besmet is met het coronavirus, zegt de woordvoerder van de Franstalige socialisten. Volgens Franstalige media gaat het om een dichte medewerker van voorzitter Paul Magnette. Die zal nu op medisch advies zijn contacten “beperken”.

14 reacties

 • Jef Denijs

  2 jaar geleden
  Dat is nog eens een oplossing voor de onbestuurbaarheid, de PS in quarantaine !
 • Herman Janssens

  2 jaar geleden
  Magnette bewijst nogmaals dat zijn partij 19de-eeuws is. Begrijpelijk dat een streek die door zulk een partij wordt geleid decennia achterna hinkt en economisch aan de grond zit.
 • Nicolaas Van Der Weyden

  2 jaar geleden
  Geen technologie voor socialisten en communisten blijkbaar. Zo hoort het ook!
 • gilberte Vergaelen

  2 jaar geleden
  Ze werken immers niet graag en zullen NOOIT werken. Enkel graaien daar zijn ze de beste in!
 • ann van der linden

  2 jaar geleden
  En Skype kennen ze daar niet? Ocharme, de sukkels.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.