Wie op 2dehands.be naar massages zoekt, komt een aantal advertenties tegen die meer dan alleen maar een massage lijken aan te bieden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie op 2dehands.be naar massages zoekt, komt een aantal advertenties tegen die meer dan alleen maar een massage lijken aan te bieden. © RV

Prostituees bieden ‘massages’ aan op 2dehands.be: “Ik ontvang je in sexy lingerie en geef je een warm moment”

Onder het mom van ‘massages’ bieden enkele prostituees seksuele diensten aan via 2dehands.be. ‘Massage’ is er ook de op één na populairste zoekterm van het voorbije halfjaar. De bekende tweedehandssite reageert dat dit absoluut niet de bedoeling is. “Wat niet legaal is, laten we niet toe.”

14 reacties

 • Luc Van den haute

  8 maanden geleden
  Heb 2 de hands ook niet graag meer vol.met reclame maar dat brengt op he
 • Michael Badeggio

  8 maanden geleden
  Kapaza opgekocht en toen waren ze nog alleen. Alles draaide goed en dan heeft eBay hen overgenomen en is het de verkeerde kant opgegaan. Véél slechter kan niet. Het wordt tijd dat er terug een gratis alternatief bijkomt !
 • Emanuel de Landheer

  8 maanden geleden
  2de hands trek op niks meer, vol van de advertenties! pffff
 • Dirk Peeters

  8 maanden geleden
  En als het dat niet is, is het iemand die "op reis" is in de verre wereld en moeilijk bereikbaar is, doch jouw item wil kopen 10% boven je vraagprijs als je je advertentie maar offline haalt en privé verder communiceert met de kandidaat koper over hoe hij je kan oplichten.
 • Benny Deridder

  8 maanden geleden
  Erger is dat tweedehands wordt verstoord door winkels die er gewoon hun nieuwe waar tussen de tweedehands waar aanbieden. De site is verziekt. Sponsoring akkoord, maar mak duidelijk onderscheid en weer diegenen die niet tweedehands aanbieden.
 1. Waterpeil in Westhoek stilaan onder controle, maar “in Lo stijgt het water opnieuw”. Brandweer geeft update bij HLN LIVE
  Play

  Waterpeil in Westhoek stilaan onder controle, maar “in Lo stijgt het water opnieuw”. Brandweer geeft update bij HLN LIVE

  In de Westhoek is het waterpeil stilaan aan het zakken. In Roesbrugge en Alveringem kon de IJzer gisteren het vele water niet meer slikken en dus liepen huizen en straten onder water. “In Roesbrugge is de situatie een stuk verbeterd, het water is daar al zo’n 30 centimeter gezakt”, zegt Kristof Louagie van brandweerzone Westhoek. “In een dorp verderop, Lo, is er een lichte stijging, daar hebben we een kleine dam opgeworpen.” Volg het gesprek met de brandweer bij HLN LIVE.