Professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven).
Volledig scherm
Professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven). © Vertommen

Professor Lode Godderis over het aantal nieuwe besmettingen: “Vrij grote uitval in zorgsector”

In de zorgsector is een “vrij groot aantal” werknemers op dit moment uitgevallen. Dat blijkt uit het tweewekelijks rapport van professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven), dat het aantal besmettingen in de verschillende sectoren van de economie vergelijkt.

8 reacties

 • Marjan Frankie

  12 maanden geleden
  De Wereld vraagt dat we deze cijfers gewoon negeren en verder gaan met leven als natuur dit zo beslist ...
 • Dominique Hermys

  12 maanden geleden
  Wat wilt ge? Het is net of corona gedaan is.
 • Nicolas Geens

  12 maanden geleden
  Lockdowns, avondklok, mondkapjesplicht, vaccinaties, de helft van de economie op slot...echt alles werd er aan gedaan om "de zorg te ontlasten", behalve het essentiële en noodzakelijke namelijk meer ziekenhuisbedden en meer zorgpersoneel aannemen. Nochtans tijd en geld genoeg verkwist: we zijn twee jaar later en er zijn miljarden uitgegeven aan van alles en nog wat, behalve aan opschaling van de zorgsector. Mensen zorg onthouden en ondertussen belastingsgeld verkwanselen gaat dus gewoon door.
 • Jay Legrand

  12 maanden geleden
  Die dat denken dat het gedaan is gaan nog eens goed verschieten. Wat we meegemaakt hebben is nog maar de top van de ijsberg, 2j de tijd gehad om ons voor te bereiden voor wat er op ons afkomt, en wat hebben we geleerd, dat mensen nog altijd even naïef zijn.
 • Wim Hermans

  12 maanden geleden
  Wat verontrustend is, is dat niemand zich de vraag stelt waarom het leeuwendeel van de zorgmedewerkers volledig gevaccineerd is en dat ze na 2 jaar nog altijd uitvallen met Corona. Hebben die spuiten wel ooit gewerkt?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”
  PREMIUM

  In deze Delhaize mocht je dit weekend niet kieskeurig zijn: “Al blij dat ze open zijn... Maar dit is wel héél erg”

  Het zou een “ongewoon weekend” worden in onze supermarkten, zo voorspelde retailexpert Gino Van Ossel. Ongewoon is het ook geworden in de vestiging van Delhaize in Heverlee, waar gisteren heel wat rekken leeg bleven. “Het gaat om versproducten uit het magazijn in Zellik, dat de voorbije dagen en ook vrijdagavond nog werd geblokkeerd”, aldus Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver.
  Leuven