Biostatisticus Geert Molenberghs
Volledig scherm
PREMIUM
Biostatisticus Geert Molenberghs © Joel Hoylaerts/Photo News

Professor Geert Molenberghs: “Als we zo verderdoen, zullen we waarschijnlijk een derde golf vermijden”

“Als we op deze manier verderdoen en de maatregelen blijven volgen, zullen we waarschijnlijk een derde golf vermijden”, zegt professor biostatistiek Geert Molenberghs (UHasselt en KU Leuven). En dat ondanks het feit dat de Britse variant steeds verder oprukt in ons land. Begin april zal die de klassieke coronavarianten wellicht helemaal verdrongen hebben.

86 reacties

 • Jos Vercammen

  2 dagen geleden
  Als ik sommige commentaren lees, dan vraag ik mij toch af, op basis van welke kennis of expertise een aantal individuen, de uitspraken en beoordelingen van medische experts zo maar onderuit haalt en hun eigen visie als "de waarheid" poneert. Uiteraard hoort niemand graag iets verklaren, dat tegen zijn wensen en verwachtingen ingaat. Maar dergelijke struisvogelpolitiek helpt de volksgezondheid en de strijd tegen de pandemie geen millimeter vooruit, integendeel! Stop a.u.b met onzin te verspreiden
 • rik casteleyn

  1 week geleden
  Beter C4 en op pensioen zou beter passen . Hoe durft men het woord versoepelen gebruiken en dan nog met eisen stellen ,90% en 70 % inentingen .Is dit op vrijwillige basis ? De WZC gebruiken en misbruiken met vaccins die na eerste spuit toch besmettingen toelaten. Risico's nemen die sterfgevallen veroorzaken daar zijn ze de eerste van de klas in .
 • Roger Kerremans

  2 weken geleden
  Vrijheid ja. Liever risico lopen dan vrijheid verliezen
 • pascal dufoor

  2 weken geleden
  Risicogroep zou moeten ingeënt zijn tegen dan, toch geen probleem! Hou op met doemdenken en geef onze vrijheid terug. 1 jaar experimenteren met vrijheden moet voldoende zijn.
 • Polutnik Ronald

  2 weken geleden
  Alle reizen verbieden grenzen sluiten en scholen sluiten drie weken . Dan horeca terug open en daarna zie je pas vanwaar de besmettingen vanaf komen .
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch