BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Productiehuis van Bart De Pauw draait zware verliezen

Koeken Troef, het productiebedrijf van Bart De Pauw, boekte vorig jaar een verlies van 336.000 euro. Dat blijkt uit de jaarcijfers van 2020, die net voor de start van het proces publiek zijn gemaakt via de Nationale Bank. 

11 reacties

 • Dirk Keizer

  2 maanden geleden
  Straks moeten wij zijn manier van vrouwen te behandelen nog goedkeuren zeker. Ik was fan maar zoiets doe je niet.
 • danny janssens

  2 maanden geleden
  Bart zijn productiehuis staat volledig los van Bart zijn fratsen zelf. De andere medewerkers werden hierdoor rechtstreeks gestraft. Daar ben ik het niet mee eens. Dit kwam de V.R.T. wel iets te goed uit om aan bepaalde contracten onderuit te komen?
 • Jonathan Dekeyser

  2 maanden geleden
  Het leedvermaak bij sommigen is weer groot. Jullie moeten zich schamen. Bart heeft waarschijnlijk een grens overschreden maar dat is geen reden dat zijn productiehuis met zijn vele werknemers moet verdwijnen. Zo wordt hij persoonlijk 2 maal gestraft.
 • Pieter-Paul Mensch

  2 maanden geleden
  Juridisch gezien is de persoon Bart De Pauw een andere entiteit dan zijn productievennooschap Koeken Troef. Het lijkt me dat de VRT wel heel voortvarend gehandeld heeft om alle contracten met zijn vennootschap te verbreken. Ik snap dat hij als persoon even uit beeld moest verdwijnen, in afwachting van het proces, maar het schrappen van alle producties van zijn vennootschap lijkt mij er ver over.
 • Nicolas Van Brussel

  2 maanden geleden
  Ja, had hij gewoon normaal moeten doen.. Zijn excuses aanbieden en ze hadden gewoon kunnen verderwerken, maar niet meer met de VRT. Want dat vroegen die vrouwen aanvankelijk. Neen hij wou zijn gelijk halen in de media omdat zijn ego te groot was, en slechts hierdoor is parket ook in gang geschoten. Eigen schuld, dikke bult.