Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © belga

Procureur: "Meer en agressievere transmigranten in West-Vlaanderen"

In de buurt van Zeebrugge zijn gisteren 26 transmigranten aangetroffen. Een 28-jarige Algerijn drong zelfs drie keer de haven van Zeebrugge binnen. Procureur Frank Demeester van het West-Vlaamse parket stelt vast dat de transmigranten zich ook steeds agressiever gedragen.

59 reacties

 • guy perain

  4 jaar geleden
  Zet ze terug op hun bootje...dat zijn ze gewoon!! Ze zullen dan wel vlug wat minder agressief zijn!!
 • Roger Van Acker

  4 jaar geleden
  Belgie is de grootst RECLAME,voor de vreemdelingen.
 • Decaesstecker Danny

  4 jaar geleden
  Eindje verder is er toch een marine basis , soldaten hun werk laten doen ( een training voor latere opdrachten in buitenland) opruimen die handel!! Of gaan we wachten tot het te erg word zoals in Calais!!!
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Agressief? Oppakken, boeien aan en terug naar huis.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  4 jaar geleden
  Het is ver gekomen dat zelfs de Procureur niet de exacte juridische terminologie aanwendt, het zijn "illegalen" !
 1. "Binnenkort proberen we gewoon vanuit Oostende in Engeland te raken": situatie voor 1.500 transmigranten schrijnend in Noord-Frankrijk
  Vluchtelingencrisis

  "Binnenkort proberen we gewoon vanuit Oostende in Engeland te raken": situatie voor 1.500 transmi­gran­ten schrijnend in Noord-Frank­rijk

  Er leven ongeveer 1.500 vluchtelingen tussen de bossen en struiken aan de Noord-Franse kuststreek, en dan in het bijzonder in het recreatiedomein Puythouck in Duinkerke. De situatie voor hen en vooral voor de niet-begeleide minderjarigen is er schrijnend. Dat stelde Belga ter plaatse vast. Europarlementslid Hilde Vautmans en een delegatie van Child Focus gingen vandaag poolshoogte nemen in Duinkerke en Calais.