Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © belga

Procureur: "Meer en agressievere transmigranten in West-Vlaanderen"

In de buurt van Zeebrugge zijn gisteren 26 transmigranten aangetroffen. Een 28-jarige Algerijn drong zelfs drie keer de haven van Zeebrugge binnen. Procureur Frank Demeester van het West-Vlaamse parket stelt vast dat de transmigranten zich ook steeds agressiever gedragen.

59 reacties

 • guy perain

  4 jaar geleden
  Zet ze terug op hun bootje...dat zijn ze gewoon!! Ze zullen dan wel vlug wat minder agressief zijn!!
 • Roger Van Acker

  4 jaar geleden
  Belgie is de grootst RECLAME,voor de vreemdelingen.
 • Decaesstecker Danny

  4 jaar geleden
  Eindje verder is er toch een marine basis , soldaten hun werk laten doen ( een training voor latere opdrachten in buitenland) opruimen die handel!! Of gaan we wachten tot het te erg word zoals in Calais!!!
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Agressief? Oppakken, boeien aan en terug naar huis.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  4 jaar geleden
  Het is ver gekomen dat zelfs de Procureur niet de exacte juridische terminologie aanwendt, het zijn "illegalen" !
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. "Binnenkort proberen we gewoon vanuit Oostende in Engeland te raken": situatie voor 1.500 transmigranten schrijnend in Noord-Frankrijk
  Vluchtelingencrisis

  "Binnenkort proberen we gewoon vanuit Oostende in Engeland te raken": situatie voor 1.500 transmi­gran­ten schrijnend in Noord-Frank­rijk

  Er leven ongeveer 1.500 vluchtelingen tussen de bossen en struiken aan de Noord-Franse kuststreek, en dan in het bijzonder in het recreatiedomein Puythouck in Duinkerke. De situatie voor hen en vooral voor de niet-begeleide minderjarigen is er schrijnend. Dat stelde Belga ter plaatse vast. Europarlementslid Hilde Vautmans en een delegatie van Child Focus gingen vandaag poolshoogte nemen in Duinkerke en Calais.