BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Proces Abdeslam uitgesteld naar 5 februari, ongeziene veiligheidsmaatregelen in Brussel

De opening van het proces rond de schietpartij in Vorst met Salah Abdeslam als verdachte, gaat vanmorgen gepaard met ongeziene veiligheidsmaatregelen bij het Brusselse Justitiepaleis. Politie en militairen zijn in groten getale aanwezig en er zijn bijzondere middelen ingezet om de omgeving van het gebouw te beveiligen. Het proces is echter meteen uitgesteld tot 5 februari, op vraag van Sven Mary, de advocaat van Abdeslam.

95 reacties

 • Jos Temmerman

  5 jaar geleden
  Gaan ze er nog een hoop geld insteken ,dwaas land.
 • Karel Van Beeck

  5 jaar geleden
  We zullen weer moeten bijleggen. En hoe kan dat gastje zo een dure mediageile advocaat betalen. Als advocaat moest men beschaamd zijn om zo iemand te verdedigen.
 • Werner Cammerman

  5 jaar geleden
  Waarom laten ze die man niet in Frankrijk zitten . Waarom moeten onze politie mensen hun leven riskeren voor dat stuk vuil.
 • Raymond De Roeck

  5 jaar geleden
  Was dat nu echt nodig,heel dat machtsvertoon. Nog enigzins te begrijpen als die twee terroristen aanwezig waren,maar nu! En heel dat proces,wat gaat dat opbrengen,goed mogelijk dat Salah weigert te spreken.
 • Anita Billen

  5 jaar geleden
  Uitgesteld? Voor wie is die rekening? Zijn advokaat neem ik aan.
 1. Frank Vandenbroucke over RSV-circulatie: "De druk is groot bij afdelingen pediatrie, maar elk kind in nood krijgt een ziekenhuisbed"
  Play

  Frank Vandenbrou­c­ke over RS­V-circulatie: "De druk is groot bij afdelingen pediatrie, maar elk kind in nood krijgt een ziekenhuis­bed"

  Het RSV-virus circuleert de laatste tijd onder kinderen waardoor ziekenhuizen opnieuw onder druk staan. Dat zegt ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bij VTM Nieuws. “De ziekenhuizen hebben het zwaar en dat heeft voornamelijk te maken met personeelstekort", erkent de minister. Daarom besliste hij om de noodmaatregelen te verlengen en krijgen ziekenhuizen extra middelen.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”
  14

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

  Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.