Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Primeur: België krijgt rijschool enkel voor vrouwen en zonder mannelijke rij-instructeurs

Nederland kent het al enkele jaren, maar ook in ons land opent binnenkort een rijschool voor en door vrouwen en dat in Merksem. Volgens de Rotterdamse oprichtster Samira Masrour is er - net als bij onze noorderburen - ook in België veel vraag naar. 

252 reacties

 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  @Chantal prez!jij bent een stoker een gevaarlijk presedent,en ik hoop dat je vroeg of laat eens het deksel op uw neus krijgt door een vrouw!vrouwen zijn gevaarlijke schepsels overal in de wereld en gelukkig in sommige contreien zijn ze stront!
 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Discriminatie op grond van geslacht. Als dat doorgaat zijn we terug bij af.
 • freddy depaepe

  5 jaar geleden
  en wat doen we met transgenders lesbos en homos?
 • WILLY Van Remortel

  5 jaar geleden
  En ik ben een man, en wil als ik in de kliniek kom niet meer door een man gewassen worden. Voila, zo is het
 • ruddy Salembier

  5 jaar geleden
  waar plaatst men dan het woord SAMENLEVING , als men (een minderheid) toch alles wil scheiden . Indien dat moet dan maar alles en iedereen gelijkstellen , zowel mannen als vrouwen moeten dan maar evenveel werken voor gelijk loon en voor de mannen moeten we nooit meer een stoel aanschuiven en een deur openhouden . Kortom vaarwel ROMANTISME en GALANTERIE of is dat dan ook nog eens grensoverschrijdend gedrag
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.