Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Primeur: België krijgt rijschool enkel voor vrouwen en zonder mannelijke rij-instructeurs

Nederland kent het al enkele jaren, maar ook in ons land opent binnenkort een rijschool voor en door vrouwen en dat in Merksem. Volgens de Rotterdamse oprichtster Samira Masrour is er - net als bij onze noorderburen - ook in België veel vraag naar. 

253 reacties

 • Patrick De pauw

  4 jaar geleden
  @Chantal prez!jij bent een stoker een gevaarlijk presedent,en ik hoop dat je vroeg of laat eens het deksel op uw neus krijgt door een vrouw!vrouwen zijn gevaarlijke schepsels overal in de wereld en gelukkig in sommige contreien zijn ze stront!
 • ronny cuypers

  4 jaar geleden
  Discriminatie op grond van geslacht. Als dat doorgaat zijn we terug bij af.
 • freddy depaepe

  4 jaar geleden
  en wat doen we met transgenders lesbos en homos?
 • WILLY Van Remortel

  4 jaar geleden
  En ik ben een man, en wil als ik in de kliniek kom niet meer door een man gewassen worden. Voila, zo is het
 • ruddy Salembier

  4 jaar geleden
  waar plaatst men dan het woord SAMENLEVING , als men (een minderheid) toch alles wil scheiden . Indien dat moet dan maar alles en iedereen gelijkstellen , zowel mannen als vrouwen moeten dan maar evenveel werken voor gelijk loon en voor de mannen moeten we nooit meer een stoel aanschuiven en een deur openhouden . Kortom vaarwel ROMANTISME en GALANTERIE of is dat dan ook nog eens grensoverschrijdend gedrag
 1. Vandaag vonnis over mensensmokkel in koelwagen die 39 Vietnamezen het leven kostte

  Vandaag vonnis over mensensmok­kel in koelwagen die 39 Vietname­zen het leven kostte

  In de zaak van de 39 dode Vietnamese migranten zal de correctionele rechtbank van Brugge woensdagochtend een vonnis vellen. De slachtoffers werden in oktober 2019 in het Britse graafschap Essex dood aangetroffen in een koelwagen die uit Zeebrugge vertrokken was. Voor 23 beklaagden werden effectieve gevangenisstraffen van 1 tot 15 jaar gevorderd, maar ze vroegen allemaal de vrijspraak voor mensensmokkel.