Volledig scherm
© photo_news

President Hells Angels opzijgezet: vest inleveren en tattoo's verwijderen

Fabrizio Muto, al jaren president van de Hells Angels, behoort niet langer tot de club. De Genkenaar die de chapter in zijn stad zelf oprichtte, werd door hogerhand aan de kant geschoven.

 1. Biostatisticus Kurt Barbé: “Met dit groeipatroon doorbreken we op 9 november de symbolische grens van 10.000 hospitalisaties”

  Biostatis­ti­cus Kurt Barbé: “Met dit groeipa­troon doorbreken we op 9 november de symboli­sche grens van 10.000 hospitali­sa­ties”

  Amper vijf dagen na het ingaan van een avondklok en het sluiten van de horeca, zijn er alweer nieuwe maatregelen geïntroduceerd. Omdat de cijfers ons daartoe verplichten: in totaal ligger er reeds 3.649 patiënten in de Belgische ziekenhuizen. Gisteren werden er bijna 500 nieuwe opnames in het ziekenhuis geregistreerd. En het buigpunt van het aantal hospitalisaties is voorlopig niet in zicht, zo berekende biostatisticus Kurt Barbé (VUB).
 2. Hells Angel krijgt 30 jaar cel voor drievoudige doodslag
  Outlawsproces

  Hells Angel krijgt 30 jaar cel voor drievoudi­ge doodslag

  De 40-jarige Genkse Hells Angel Ali Ipekci is vanmiddag in het Tongerse hof van assisen voor drievoudige doodslag veroordeeld tot 30 jaar opsluiting, de maximumstraf. Hij bracht Outlaws full member Freddy Put (52), hangaround Jef Banken (58) en hun vriend Michael Gerekens (28) op 20 mei 2011 om het leven in Maasmechelen. Nadien dumpte hij de drie lichamen in het kanaal Zuid-Willemsvaart in Eisden-Dorp (Maasmechelen). Het hof en de jury namen geen verzachtende omstandigheden in rekening, waardoor Ipekci de maximumstraf kreeg.
 3. Hells Angel: "Ik antwoord niet op veronderstellingen"
  Assisen Tongeren

  Hells Angel: "Ik antwoord niet op veronder­stel­lin­gen"

  Bij het begin van de zesde dag van het assisenproces in Tongeren van Hells Angel Ali I. (Ipekci), die terechtstaat voor drievoudige doodslag op twee leden van de rivaliserende Outlaws en een sympathisant, beet meester Paul Engelen, die de burgerlijke belangen van de ouders van Michael Gerekens behartigt, de spits af met enkele vragen voor de beschuldigde. Ali I. repliceerde heel kordaat en ietwat geïrriteerd dat het proces gaat over doodslag en niet over wanneer hij zijn colors kreeg om als full member van de Hells Angels door het leven te gaan.