Premier Charles Michel.
Volledig scherm
Premier Charles Michel.

Premier Michel over uitspraken De Wever: "Chantage maakt geen indruk"

Premier Charles Michel (MR) is "niet onder de indruk" van "de chantage" van meerderheidspartij N-VA. Dat zegt hij op de Franstalige radiozender Bel RTL. De premier reageert daarmee op N-VA-voorzitter Bart De Wever, die gisteren verklaarde dat zijn partij uit de regering stapt als staatssecretaris Theo Francken ontslag zou moeten nemen. "Ik laat mijn agenda niet dicteren."

713 reacties

 • Koen Van crombruggen

  5 jaar geleden
  valse onverschilligheid maakt ook geen indruk
 • Doris Fort

  5 jaar geleden
  Ja walte, stap uit de eu en pakt u frank terug.
 • Eddy vandeweyer

  5 jaar geleden
  @anna vandenbergh : ik heb die aflevering gelukkig wel gezien (en nog vele andere van Maurice De Wilde zaliger ook ), dan moet jij ook weten wie de nazaten van de collaborateurs zijn nietwaar. Ik ben trots dat ik niet tot dat soort van het mensdom behoor.
 • Dany Coomans

  5 jaar geleden
  Proficiat voor Francken, die doet wat hij moet doen, en laat de rest maar zeveren, daar zijn zij goed in. Trouwens, het is niet erg moeilijk, om van al die grote namen die nu zo erg te keer gaan, iets terug te vinden(google) waar zij zich echt voor moeten schamen, zelfs volledig zouden moeten verdwijnen uit de politiek !
 • Pieter Pieter Valcke

  5 jaar geleden
  En als je dan de WET toepast (de Europese en ook binnen het regeerakkoord) dan zijn de andere partijen op hun ??? getrapt. Theo blijf sterk aub.!!!
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Worden bommen voor Oekraïne ingezet in de Antwerpse drugsoorlog?
  PREMIUM
  8

  Worden bommen voor Oekraïne ingezet in de Antwerpse drugsoor­log?

  De speeltijd is voorbij: in de plaats van vuurwerkbommen gebruiken drugsbendes steeds vaker zwaardere explosieven bij nachtelijke aanslagen. Dat bevestigt ook minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Het is nog wachten op het DOVO-rapport om na te gaan welk materiaal precies is gebruikt bij de jongste incidenten. “Ik sluit niet uit dat wapentuig dat voor Oekraïne was bedoeld plots in Antwerpen opduikt”, zegt criminoloog Jelle Janssens (UGent).