Premier Alexander De Croo (Open Vld): "De betrokkenen zullen vervolgd worden."
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo (Open Vld): "De betrokkenen zullen vervolgd worden." © Belga/Baert

Premier De Croo over rellen in Brussel: "Betrokkenen zullen vervolgd worden”

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft gereageerd op de rellen van vandaag in Brussel na de uit de hand gelopen coronabetoging. “Onze samenleving zal blind geweld nooit aanvaarden, zeker niet tegen onze ordediensten”, zegt de premier. “De betrokkenen van vandaag zullen vervolgd worden.” De premier geeft straks omstreeks 10 uur meer uitleg bij HLN LIVE.

517 reacties

 • Guido Winderix

  1 jaar geleden
  Opgepakt en terug vrij. Tot de volgende keer zeggen die mannen dan amuseren wij ons weer te pletter. Wie gelooft de praatjes van onze politiekers nog ?
 • Werner Cerisier

  1 jaar geleden
  Dat gelooft hij toch zelf niet.
 • rita vdbergh

  1 jaar geleden
  Gans de familie mee laten betalen zij zijn verantwoordelijk voor hun nakomelingen er zal veel minder schade aangebracht worden, nu heerst er toch een mentaliteit de gemeenschap betaald en het is de schuld van een ander. Waarden en normen, respect en verantwoordelijkheid is iets voor Bokrijk volgens de progressieve volgelingen, een kinderen en jongeren mogen fouten maar vernielingen is ver over de grens.
 • Erik Bervoets

  1 jaar geleden
  De Croo, jouw uitspraken worden steeds zieliger. Tijd om te vertrekken.
 • Daniel Van Buggenhout

  1 jaar geleden
  Beste meneer de onverkozen minister , het is nogthans heel simpel op te lossen , treed af met jullie vivaldi circus want jullie bakken er echt niks van , en de rellen lossen zich zelf op