PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

"Premie van 40.000 euro voor artsen bij Defensie is onaanvaardbaar"

Binnen de huidige budgettaire situatie is het "onaanvaardbaar" om een premie van 40.000 euro te betalen aan afgestudeerde artsen die kiezen voor Defensie. Dat laat de vakbond VSOA-Defensie weten in een reactie op een bericht van de krant De Morgen.

 1. Jambon: “We gaan Lieven Annemans niet vervangen als voorzitter van relancecomité”
  20

  Jambon: “We gaan Lieven Annemans niet vervangen als voorzitter van relanceco­mité”

  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is niet van plan om de Gentse professor Lieven Annemans te vervangen als voorzitter van het maatschappelijk relancecomité dat de Vlaamse regering advies levert over het herstel na de pandemie. "Er is geen probleem in het comité inzake de positie van professor Annemans. Hij zal wat ons betreft blijven zetelen als voorzitter", zo heeft Jambon dinsdag geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Maurits Vande Reyde.
 2. Crevits roept studenten op om brandend tekort op arbeidsmarkt mee te blussen

  Crevits roept studenten op om brandend tekort op arbeids­markt mee te blussen

  Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V)en de VDAB kijken nu ook in de richting van de 270.000 studenten in het hoger onderwijs om de nijpende tekorten op de arbeidsmarkt in te dijken. Studenten kunnen zo niet alleen bedrijven uit de nood helpen, ze versterken ook hun latere kansen op de arbeidsmarkt. “Zo’n studentenjob zorgt uiteraard ook voor dat extra centje dat in elk studentenleven welkom is”, merkt Crevits op.