Carine Knapen, de advocate die de familie van Jürgen Conings verdedigt
Volledig scherm
PREMIUM
Carine Knapen, de advocate die de familie van Jürgen Conings verdedigt © Facebook

PORTRET. Carine Knapen, de advocate die betwijfelt of Jürgen Conings in de kist lag die is gecremeerd

De familie van Jürgen Conings betwijfelt niet alleen dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Ze is er zelfs niet zeker van dat er een lichaam lag in de kist die zaterdag is gecremeerd. “Ik heb de lijkzak zelf betast”, zo zegt hun advocate. “En het enige wat ik voelde, was lucht.” Carine Knapen (57) is dan ook de ideale raadsvrouw voor wie graag in complotten gelooft, of het nu gaat over corona of over de dreiging van UFO’s.

142 reacties

 • danny suenaert

  1 jaar geleden
  Toch vreemd dat er geen gat in zijn hoofd was? En waar was het bloed op de vindplaats? Ook toevallig dat hij net 150 meter verder lag dan waar ze gezocht hebben. Dit potje stinkt. Blijft toch een vreemd verhaal. RIP Jürgen
 • Peter Jacobus

  1 jaar geleden
  Schorsen als advocaat
 • Monique Verschueren

  1 jaar geleden
  En daar komt die advocate nu mee af,plezant voor de famillie ,nu kan er toch niks meer gedaan worden Jurgen is toch al gecremeerd
 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Stefan Van den Steen men wilde de zak niet openen omdat de vriendin dit niet wilde. Dat de zak die rond de eigenlijke lijkzak vol lucht zit is toch logisch dacht ik, en dat beide zakken luchtdicht zijn is ook een must. Logische verklaring als je het mij vraagt, maar ja advocaten denken niet logisch na, die denken enkel in functie van het wetboek en in de eerste plaats hun portemonnee. Sommigen verliezen dan ook voeling met de realiteit.
 • Dirk BERX

  1 jaar geleden
  Sobek, de politiek maakt de wetten. Diezelfde politiek bestaat uit 70% advocaten, die jij en ik moeten verkiezen omdat de politieke partijen enkel advocaten op hun lijsten dulden. Is het dan zo verwonderlijk dat deze politieke advocaten achterpootjes voorzien in hun wetgeving ?
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Familie Conings wil crematie verhinderen, begrafenisondernemer met dood bedreigd
  PREMIUM
  Maasmechelen/Dilsen

  Familie Conings wil crematie verhinde­ren, begrafenis­on­der­ne­mer met dood bedreigd

  De familie van Jürgen Conings heeft vrijdag een deurwaarder naar het uitvaartcentrum gestuurd met de vraag om het lichaam van Conings te mogen zien. Ze willen ook een onafhankelijke autopsie, maar de rechter in kortgeding besliste dat ‘een waardig afscheid’ voldeed en dat het tonen van het lichaam niet nodig was. “De familie weet nu niet met zekerheid of het wel om Conings gaat", zegt Carine Knapen, advocaat van de familie. De begrafenisondernemer krijgt intussen ook al doodsbedreigingen uit onbekende hoek.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.