Siebe De Voogt
Volledig scherm
© Siebe De Voogt

Porsche Cayenne ramt garage van woning in Kortemark

In de Koekelarestraat in Kortemark heeft een Porsche Cayenne gisteravond omstreeks 21.30 uur de garage van een woning geramd.

 1. Liefst 56 liter per vierkante meter in Nieuwpoort, wolkbreuk zet straten, kelders en garages blank: “Nog nooit meegemaakt”
  Play

  Liefst 56 liter per vierkante meter in Nieuwpoort, wolkbreuk zet straten, kelders en garages blank: “Nog nooit meegemaakt”

  De kustgemeente Nieuwpoort kreeg maandagochtend af te rekenen met een zware wolkbreuk. Verschillende straten kwamen blank te staan waardoor her en der enkele kelders en garages onder water liepen. “Nog nooit meegemaakt in de 15 jaar ik hier woon”, getuigt bewoonster van een getroffen wijk. Ook op campings Kompas en Dunepark was er wateroverlast en in de supermarkt Aldi was het poetsen geblazen.
 2. INTERVIEW. Waarom metalfestival Alcatraz wél door kan gaan: "In de moshpit zal het lijken alsof corona niet bestaat”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Waarom metalfesti­val Alcatraz wél door kan gaan: "In de moshpit zal het lijken alsof corona niet bestaat”

  Waar Pukkelpop niet in slaagde, zal metalfestival Alcatraz midden augustus wel lukken: het organiseren van een groot muziekfeest zonder de minste beperking tussen de hoogstens 12.000 dagbezoekers. Zelfs zonder social distance en mondmasker. Het geheim? “Wij laten vooraf zelfs geen antigeen-, maar uitsluitend PCR-testen toe”, zegt persverantwoordelijke Bernard De Riemacker. “De honger bij onze metalfans is intussen zo groot dat zij deze strenge maatregelen zelfs toejuichen.”