De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Politiewagens botsen tegen elkaar bij waanzinnige achtervolging: "Voetgangers en fietsers moesten wegspringen"

AntwerpenOp het Falconplein in de Antwerpse binnenstad zijn vanmiddag twee politiewagens tegen elkaar gebotst tijdens een achtervolging op een Jaguar die in Nederland gestolen was. Het gaat om een wagen van de federale politie en een combi van de lokale politie. Twee inspecteurs van de federale politie raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. Luk Alloo, presentator van het VTM-programma 'Alloo bij de Wegpolitie', zat in de eerste politiewagen die achter de Jaguar reed. De botsing tussen de politiewagens gebeurde daar net achter.

55 reacties

 • Sarah Vandeurzen

  4 jaar geleden
  Als trouwe kijker van Luk Alloo en de wegpolitie ben ik nu wel benieuwd welke agenten die interventie deden.
 • Mike Zwarts

  4 jaar geleden
  Geef ze een andere job,flitsen da kunnen ze.Alhoewel da ze ni in slaap vallen.
 • Adam Beyer

  4 jaar geleden
  Gelijk in de films van de jaren 80, daar rijden de flikken ook altijd op elkaar tijdens achtervolgingen.
 • Rudy van Wayenberge

  4 jaar geleden
  In het radionieuws(radio2) gisteren werd gezegd dat de kombi niet beschadigd werd...nee, enkel de voorkant was eraf!
 • Jan Van Rompaey

  4 jaar geleden
  Ze reden zoals cowboys. De ene kegelt de andere van de baan. De top van de politie zit in een diep dal. De Bolle is alleen geïnteresseerd in een hogere Europese job.
 1. Open brief: Hulp gevraagd voor Felix (9) onschuldig slachtoffer van een onbegrijpelijk corona-beleid
  OPEN BRIEF
  1

  Open brief: Hulp gevraagd voor Felix (9) onschuldig slachtof­fer van een onbegrijpe­lijk corona-be­leid

  Opnieuw kruipt een moeder in de pen voor een open brief die ze naast Kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens richt aan Vlaams ministers Ben Weyts (Onderwijs) en Benjamin Dalle (Jeugd). De Antwerpse Marie Van Leemput laakt de door de expertengroepen RAG (Risk Assessment Group) en RMG (Risk Management Group) opgestelde regelgeving inzake de test- en quarantaineregels voor kinderen in het lager onderwijs. Haar oudste zoon Felix (9) moet ondanks een negatieve coronatest nog tot 8 oktober wachten voor een tweede coronatest, wat betekent dat hij twintig dagen lang afwezig zal blijven van school. “Hallucinant en onrechtvaardig”, schrijft Marie.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.