Facebook PolConVL
Volledig scherm
© Facebook PolConVL

Politiewagen die aan zebrapad staat, krijgt ‘boete’ van burger. Maar is die wel terecht?

Een politiewagen die donderdag geparkeerd stond aan een zebrapad in Schilde heeft een nepboete gekregen van een misnoegde burger. 

170 reacties

 • Pieter De Koninck

  5 jaar geleden
  Je gaat toch niet aan een zebrapad staan zodat de voetganger de rijbaan niet kan verlaten?
 • Wilfried Vanden Berg

  5 jaar geleden
  Doe het zelfde op de zelfde plaats. Als je een boete krijgt ,kan je naar de rechter stappen. Iedereen gelijk voor de wet? Maar in Belgie is dat meestal heel relevant te noemen met hun klasse justitie .
 • Stijn Gallet

  5 jaar geleden
  Ik zou me er ook kunnen gezet hebben, het is ook niet duidelijk. Zet er een bord waarop staat of je er mag parkeren of niet...dan is er geen discussie.
 • julia Gosseye

  5 jaar geleden
  Volledig eens met Theo Collewaert om reden dat die plaatsgesteldheid vatbaar is voor interpretatie. Indien daar niet mag geparkeerd worden moet de overheid er passende signalisatie aanbrengen.
 • Yves Van Rossem

  5 jaar geleden
  En krijgt de bretrokken bestuurder dan ook een boete ? iedere Belg toch gelijk voor de wet, of niet ?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.