Een bekladde politiewagen.
Volledig scherm
Een bekladde politiewagen. © Baert

Politiewagen beklad bij protestmars door Brussel voor doodgeschoten peuter Mawda

Nadat eerder op de avond een duizendtal mensen bijeen kwamen op het Poelaertplein in Brussel om de tweejarige Mawda te gedenken en haar dood aan te klagen, is later op de avond een stoet van zo'n driehonderd mensen met fakkels van het Justitiepaleis naar het centrum van Brussel getrokken. 

169 reacties

 • George Verbeek

  4 jaar geleden
  Vandalisme helaas, maar de inhoud van de boodschap valt niet te betwisten.
 • Carlo Colucci

  4 jaar geleden
  Veel vragen wie gaat de schade betalen terwijl de vraag is wie gaat boeten voor de dood van een peuter. Ongetrainde Belgische politie moet hiervoor boeten volgens mij
 • Philip Verschuere

  4 jaar geleden
  Wat een toestand, 70 km tegen ongehoorde snelheid op de vlucht en dan loopt het rampzalig af. Einde verhaal. Illegaal betekent dat je hier niet mag zijn. Geen gejammer meer, vol is vol. Ik ben het moe hiervoor belastingen te betalen. Wij zijn het OCMW van Europa niet. Alle vreemdelingen buiten en terug welstand voor onze mensen verdomme, met al dat links gepamper
 • guido van der smissen

  4 jaar geleden
  zouden dit moeten doen bij al hun wagens,kleren,fietsen,gebouwen enz;dit is de waarheid,bedanje aan de man die dit geschreven heeft
 • Yves Van Rossem

  4 jaar geleden
  Wie gaat dit betalen ?
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. "Politie kan blijkbaar wel schieten op een busje, maar niet de chauffeur ervan identificeren. Ook al stonden ze erop te kijken toen iedereen uitstapte"
  PREMIUM

  "Politie kan blijkbaar wel schieten op een busje, maar niet de chauffeur ervan identifice­ren. Ook al stonden ze erop te kijken toen iedereen uitstapte"

  Het lijkt erg onwaarschijnlijk dat de kopstukken achter de mensensmokkel met de doodgeschoten Mawda Shawri (2) ooit geklist zullen worden. Na bijna een week weten de speurders nog niet eens wie met het busje reed. “Terwijl de politie er stond op te kijken toen alle inzittenden uit het busje kwamen”, zegt de advocate van Mawda’s familie. “En wat met vingerafdrukken op het stuur?”