Volledig scherm
© Photo News

Politievakbonden overwegen stakingsaanzegging: "Regels rond telewerk niet nageleefd"

Politievakbonden ACOD, ACV, VSOA en NSPV overwegen om een stakingsaanzegging in te dienen, onder meer omdat het telewerk bij verschillende politiediensten is teruggeschroefd. "We wachten het overleg van donderdag af, maar we vragen om dringend te investeren in bijvoorbeeld extra laptops en om de coronamaatregelen strikt toe te passen", klinkt het vandaag.

1 reactie

 • Bram Hens

  2 maanden geleden
  Dan moeten ze eens dringend bij de centrale werkplaats in Mechelen van de NMBS komen controleren.
 1. Ongeval waarbij 29-jarige passagier om het leven kwam mogelijk bewust veroorzaakt: parket start moordonderzoek tegen bestuurder (21)
  Play
  Melsbroek

  Ongeval waarbij 29-jarige passagier om het leven kwam mogelijk bewust veroor­zaakt: parket start moordonder­zoek tegen bestuurder (21)

  Het dodelijke verkeersongeval op de Haachtsesteenweg in Melsbroek (Steenokkerzeel) van vorige week vrijdag werd mogelijk bewust veroorzaakt door de 21-jarige bestuurder. Dat laat het parket Halle-Vilvoorde weten. De bestuurder knalde tegen de gevel van een bedrijfsgebouw. De 21-jarige werd in kritieke toestand afgevoerd, maar voor zijn 29-jarige vriendin - die als passagier in de wagen zat - kwam alle hulp te laat. Er werd nu een onderzoeksrechter gevorderd wegens moord tegen de bestuurder.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug