Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Politievakbond deelt beelden van geweld in Brussel: combi’s van dichtbij bekogeld met stenen, agenten krijgen allerlei voorwerpen naar hoofd geslingerd

De politievakbond VSOA heeft een reeks beelden gedeeld van geweld dat gisteren plaatsvond in Brussel tegen agenten. Daarbij is onder meer te zien hoe combi’s bekogeld werden met stenen en de arm der wet allerlei voorwerpen naar het hoofd geslingerd kreeg. De meeste filmpjes werden voorzien van bijpassend cynisch commentaar.

36 reacties

 • Kristine Delacourt

  11 maanden geleden
  Op een bankje zitten : 250 EUR boete. Winkels plunderen, agenten aanvallen, virussen verspreiden,... ONGESTRAFT!
 • Robert DE REU

  11 maanden geleden
  Stel voor dat de honderden miljoenenboetes die worden geint met verkeersinbreuken, worden besteed voor iedere agent een bodycam, te gebruiken bij elke tussenkomst, zelfs voor de minste onnozelheid, zo is er nooit geen discussie meer langs beide zijden over ongeoorloofd geweld, hoop dat die cams ook geluid opnemen ( weet het niet ) is ook altijd nuttig.
 • Gerry Cle

  11 maanden geleden
  Het is duidelijk en meermaals op beelden te zien dat de politie soms overmatig geweld gebruikt tegen andersgekleurden. Het is eveneens duidelijk en bewezen dat er bepaalde burgers zijn die iedere reden aangrijpen om overdadig geweld tegen de politie te gebruiken en/of te plunderen. Het is allebei onaanvaardbaar en moet hard aangepakt worden.
 • Anna Pauels

  11 maanden geleden
  Niamand moet nog een boete betalen , aangezien dat die relschoppers ook ongestraft blijven. De betogers laten zien dat ze geen lievertjes zijn, geen respect hebben en vandalisme plegen. Mooi volk. En dan vragen die respect ? Misschien eerst tonen dat ze het verdienen
 • Dominique Vandervekens

  11 maanden geleden
  Wanneer het ooit nog eens tot verkiezingen komt, zullen de resultaten boekdelen spreken! Doe zo verder zou ik zeggen!
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten